Сінді Кроуфорд (Cindy Crawford) - біографія, фото, в молодості і зараз, фігура, особисте життя, зростання і вагу 2019

Anonim

Біографія Сінді Кроуфорд

Сінді Кроуфорд - американська супермодель, актриса, ведуча MTV.

На фото: Сінді Кроуфорд (Cindy Crawford) Саме фігура Сінді Кроуфорд уособлює собою модельний бум 90-х - в числі Наомі Кемпбелл, Клаудії Шиффер і Лінди Євангелісти вона постійно брала участь на модних показах і знімалася для обкладинок журналів. Її атлетична фігура, виразні очі, високі вилиці і мила родимка над губами стали справжнім еталоном жіночої краси тих років. Сінді Кроуфорд: «Моя родимка - це мій паспорт»

Дитинство Сінді Кроуфорд

Майбутня модель народилася 20 лютого 1966 року в місті Де-Калб, штат Іллінойс. Мама Сінді за професією медсестра, а батько - електрик. Також у неї є дві сестри. Їх молодший братик помер в 3 роки від лейкемії, що повалило батька сімейства в довгу депресію.

Сінді Кроуфорд в дитинстві Та й до його хвороби сім'я Кроуфорд ніколи не відрізнялася високим соціальним статусом. Зарплати батьків ледве вистачало на забезпечення дітей, але це не завадило Сінді здобути середню освіту. У школі вона вчилася на відмінно, і вчителі відзначали її працьовитість.

Початок кар'єри

Після школи Сінді вступила на факультет інженерної хімії в Північно-західного університету в передмісті Чикаго. Через деякий час захворів батько Сінді. Вона намагалася хоч якось допомогти родині і зайнялася збором кукурудзи.

Сінді Кроуфорд з батьком Той літній день виявився для дівчини доленосним: випадковий знімок газетного фотографа, що відобразила дівчину на поле, побачив відомий фоторепортер Віктор Скребнескі і запропонував молодій красуні спробувати себе в конкурсі Look of the Year, в якому вона зайняла друге місце.

Сінді Кроуфорд на початку кар'єри Після нетривалого співпраці з фотографом в 1986-му Кроуфорд кинула університет і відправилася підкорювати Нью-Йорк. Сінді Кроуфорд, Наомі Кемпбелл і Лінда Євангеліста на показі Versace AW (1991)

пік кар'єри

Вже незабаром Кроуфорд побачила свої фотографії на обкладинках знаменитих гламурних журналів Vogue і Cosmopolitan. У 90-ті роки налічувалося вже понад півтисячі обкладинок з її фотографіями з рекламою різних світових брендів, наприклад, таких, як Versace, Escada та Gianne. Багато стали називати її «другою Джіа» через схожість з першою супермоделлю Джіа Каранджи.

Сінді Кроуфорд рекламувала косметику Revlon 11 років Одним з найтриваліших проектів для Сінді була співпраця з Revlon, косметику якої вона рекламувала 11 років з 1989 року. У 1995 році американська модель спробувала свої сили в кіно у фільмі «Чесна гра». Сінді Кроуфорд у фільмі «Чесна гра» Дуже популярною була передача «Будинок стилю» на MTV, яку вела Кроуфорд, а також її відео, навчальні фітнесу. У 2000 році 34-річна Кроуфорд буквально на піку слави покинула модельний бізнес. Сінді Кроуфорд - Секрет ідеальної фігури

Особисте життя Сінді Кроуфорд

Сімейне життя у прекрасній моделі склалася не відразу. Її першим чоловіком в 1991-му став знаменитий голлівудський актор Річард Гір - пара розпалася через 4 роки.

Сінді Кроуфорд і Річард Гір У 1998 році модель вийшла за Ренді Гербера - власника модних ресторанів і клубів в Нью-Йорку. Після року спільного життя у них народився син Преслі, ще через два роки - донька Кайя.

Сінді Кроуфорд і Ренді Гербер з дітьми Кайя Гербер йде по стопах мами, у неї кілька мільйонів передплатників в Instagram і ідеальна фігура. Преслі Гербер теж знімається для глянцю та рекламних кампаній іменитих брендів.73 питання Сінді Кроуфорд На згадку про свого померлого від лейкемії брата Сінді Кроуфорд займається благодійним фондом LittleStar Foundation, який надає допомогу дітям-сиротам.

Сінді Кроуфорд зараз

У 2016 році напередодні свого 50-річчя Сінді Кроуфорд випустила свою біографічну книгу «Жити і захоплювати» (Becoming), присвячену її років в модельному бізнесі. Кроуфорд не соромиться змін у зовнішності, пов'язаних з віком, і не соромиться публікувати свої фото, не оброблені в Photoshop. Вільний час легенда світу моди проводить з дітьми в Малібу.

Сінді Кроуфорд - легенда світу моди