Названо нешкідливі звички, які псують зуби

Anonim
Красива посмішка - запорука успіху. Головною причиною красивої посмішки є здорові зуби. . У прагненні стати володарями голлівудської посмішки, люди часто допускають кілька помилок. Неправильний догляд за порожниною рота. Зубні щітки з жорсткою щетиною і відбілюючі пасти здатні нашкодити зубної емалі, пошкодити ясна. Внаслідок чого, можна домогтися появи пародонтиту і пародонтозу. Вкрай негативно впливають на здоров'я зубів насіння і горіхи, не кажучи вже про таких моментах, як перекушування ниток і використання зубів як відкривачки.
Ні в якому разі не слід займатися відбілюванням зубів в домашніх умовах. Замість очікуваної користі, зуби безповоротно зіпсуються. Професіонали легко впораються з цією проблемою, використовуючи різні види відбілювання: ультразвукове, лазерне, хімічне. Їжа і питво повинні бути однієї температури, різкий перехід від гарячого до холодного і навпаки дає негативний ефект, на зубній емалі з'являються тріщини, що призводить до розвитку карієсу. Слід уникати напоїв з штучними барвниками та іншими добавками ненатурального походження. Це дуже небезпечно не тільки для зубної емалі, але і для організму в цілому.

Названо нешкідливі звички, які псують зуби Криві зуби, на думку фахівців, також можуть привести до пошкодження емалі і ясен. Стоматологи наполягають позбавлятися від подібного дефекту. Сьогодні, в століття стрімкого розвитку стоматології, можна виправити навіть, на перший погляд, безнадійну кривизну зубів. Причому досягається це, не вдаючись до брекетів. Вирівнювання зубів каппами - практично безболісна і дуже ефективна процедура. На відміну від брекет-систем прозорі капи непомітні для оточуючих.
Навіть якщо природа нагородила вас чудовою посмішкою, необхідно підтримувати ідеальний стан зубів: регулярно відвідувати стоматолога для запобігання появи карієсу, гінгівіту, пародонтиту та пародонтозу; після їжі використовувати зубну нитку або жувальну гумку для видалення залишків їжі з порожнини рота; вживати в їжу продукти, багаті кальцієм.
Редакція зазначає, багато батьків привчають своїх малюків до приємної чищенні зубів, купуючи їм «смачні» зубні пасти. Тепер процес чищення може стати приємним і для дорослих. В даний час ряд відомих компаній виробляє масу «смачних» паст. Серед них є смаки: троянди, фіалки, апельсина або лимона, ванілі, шоколаду. Найбільш популярною серед дорослого населення стала зубна паста зі смаком шоколаду.