Що купити: Ipad або планшет?

Anonim
Ipad - це ж теж планшет. У чому ж сіль?
Ipad - це втілена в життя мрія багатьох шанувальників компанії Apple. Але чи варто платити великі гроші тільки за бренд? Давайте познайомимося з плюсами і мінусами Айпад і перевагами і недоліками планшетів фірм Asus, Acer, Samsung і інших.
плюси Ipad
1. База - оперативна система iOS, що відрізняється гнучкістю і оперативністю. Ipad забезпечує підтримку мережі 3G, яка відрізняється швидким виходом в Інтернет. До речі, іноді можна купити Ipad і без 3G, тому треба заздалегідь подбати про наявність цього модуля.

Креативна підставка під всесвітньо відомий планшет 2. Айпад радує своїх користувачів відмінною якістю зображення. Як кращий зразок Айпад, радує в цьому сенсі apple ipad 4 cellular. Покращені відео- і фотокамера - ще один безперечний плюс Айпад.
3. Максимально зручний режим установки додатків - приємний бонус для користувачів Ipad.
мінуси Ipad
1. Інтерфейс Ipad неможливо змінити.

Народний гумор 2. Використовувати сторонні додатки заборонено творцями Ipad, тому власникам цього крутого планшета мають бути постійні і досить не маленькі витрати в магазині Apple.
3. Часто користувачі Ipad скаржаться на відсутність Flash. А адже багато ігор і відео неможливі без цього програвача.
Переваги планшетів Asus, Acer, Samsung
1. Будь-який сайт побутової техніки відразу знайомить відвідувачів з основним позитивним якістю планшетів: за допомогою оперативної системи можна тотально змінити їх інтерфейс.

Прийдуть часи … 2. Можливість запуску flash-ігор і скачування інших додатків - ще один вагомий плюс цієї групи планшетів.
3. Деякі планшети мають багатофункціональний і цікавий дизайн. Наприклад, Samsing Galaxy Note, в порівнянні з Ipad, набагато тонше, має дуже хорошу якість звуку, тому що передня панель оснащена фронтальними динаміками, І по вазі цей планшет на 600 грамів легше Ipad.
4. Планшети Samsung і Acer працюють набагато якісніше і швидше Ipad, так як в них відсутні багато круті навороти.
5. Приємний момент: ціни на планшети Asus, Acer, Samsung і інші нижче, ніж на Ipad.
Недоліки планшетів Asus, Acer, Samsung
1. Якість зображення планшетних комп'ютерів істотно поступається Айпад.

Ну чому так? 2 .. Відсутні багато цікавих функцій і додатки, які є в Айпад.
3. Досить недосконалі відео- та фотозйомка.

Бабуся-витівниця iPad знайшов місце і в веселих жартах, які гуляють по Інтернету: «Купила Айпад і тепер комплексую, що він розумніший за мене!», «Мобільний телефон, смартфон, айфон, Айпад, айпод … А як романтично все починалося! Знімаєш трубку: - Алло, дівчина, будь ласка, Смольний! ».
Вивчайте і вдосконалюйте свої засоби зв'язку зі світом - це головне побажання вам сьогодні від редакції.