6 міфів про правильне харчування

Anonim
Правильне харчування дуже важливо для здоров'я людини. . Якщо ви стежите за собою і станом свого організму, то повинні знати про здоровий, збалансоване харчування все. Зокрема, потрібно знати міфи про деякі продукти.
Шоколад шкідливий для здоров'я.
Доведено, що какао боби містять багато речовин, які покращують роботу серця і судин. Завдяки йому знижується тиск, згортання крові, і запальні процеси. Шоколад діє як аспірин. Так що відмовлятися від нього не варто.
Від цукру завжди товстіють
Між вживанням цукру і набором ваги не прямого зв'язку. Більшість людей товстіють від надлишку калорій, а не від солодкого чаю.
сіль шкідлива
Сіль - важливий елемент обміну речовин. Його їсти можна, але слід стежити за кількістю. Наприклад, лікарі рекомендують споживати близько 5 грам солі на добу.
Від замінника цукру худнуть
Чи не худнуть!
Консерви не корисні для здоров'я
Це частково можна віднести до м'ясних консервів, але не до рибних. Коли рибу обробляють - в ній навіть кісточки стають їстівними. А додатковий кальцій ще нікому не зашкодив.
Від генетично модифікованих продуктів збільшує
Зараз про це немає достатніх відомостей. Втім, набагато більше є ймовірність захворіти сальмонелою, ніж хлібом з генно-переробленої пшениці.