Як здійснити автоматичне керування своїм будинком

Anonim
Закрите акціонерне товариство «Т.С.А.» працює в сфері електротехнічних виробів з 1993-го року. Компанія має своє коло постійних клієнтів - понад 2000 осіб. «Т.С.А.» співпрацює з лідерами виробництва низьковольтної апаратури для захисту електроланок: французька компанія LEGRAND, німецька ABB і італійська BTICINO.
Продукція європейських фірм LEGRAND, BTICINO і ABB має широкий спектр використання: в житлових будинках, офісах, на промислових підприємствах. Реалізовані на російському ринку вироби (більше 50 000 найменувань) сертифіковані і забезпечені необхідними схемами та інструкціями.
Компанія надає обладнання для автоматизації управління будівлями і окремими приміщеннями за принципом Розумний будинок. Фахівці володіють неабияким досвідом роботи в області оснащення різних будівель «розумними» системами.
"Розумний будинок" має на увазі систему для автоматизації побутових процесів в будь-яких приміщеннях. "Розумні" системи здійснюють контроль опалення, освітлення, охолодження, вентиляцію, охорону, зв'язок, електроживлення, роботу медіа-апаратури, функціонування дверей і вікон в будинку.
Управління "розумною" системою і настроювання може здійснюватися через дистанційний пульт, Інтернет, через мобільний телефон, IPad або Iphone.
Створення «розумної» системи призначене для автоматизації виконання будь-яких дій, щоб вони відбувалися без людської участі. Функція всіх систем приміщення контролюється через один центр управління. Після установки "розумної" системи управління одразу знижуються витрати по комунальних платежах. Інтелектуальна апаратура оптимізує функціонування побутових і інженерних пристроїв будинку, чим і пояснюється економія електроенергії, тепла і води. Також підвищується рівень безпеки всієї будівлі, так як відбувається оптимізація функціонування охоронних засобів (сигналізація, датчики руху, відеоспостереження …) і підвищення їх ефективності.

Будинок під управлінням системи ABB, Компанія «Т.С.А.» проводить проектування, установку, програмування і ремонт АСУ. Кожному клієнту забезпечений індивідуальний підхід і розробка АСУ приміщенням з урахуванням всіх побажань.