Топ-10 найбільш викрадаються автомобілів 2011 року

Anonim
Викрадення машини - подія не таке вже й рідкісне. Причому, найчастіше, викрадачі вибирають тільки певні марки.
Компанія «Ешелон Геолайф», яка займається супутниковими протиугінними комплексами склала рейтинг найбільш викрадаються в 2011 році марок автомобілів.

Toyota Land Cruiser стала найпопулярнішою у викрадачів Найпопулярнішим автомобілем серед викрадачів в 2011 році стала Toyota Land Cruiser. Друге місце зайняв Porsche Cayenne. Причому, судячи з того, що даний автомобіль в Росії не поширений не так вже й сильно, можна зробити висновок, що викрадають його досить часто. Почесне третє місце за Honda Civic. На четвертому місці серед викрадених автомобілів виявилася Toyota Corolla, рядок нижче зайняла її співвітчизниця Toyota Camry. Шоста позиція дісталася автомобілів Mazda 3, а сьома - Mitsubishi Lancer. Восьма позиція дісталася також Mitsubishi, а конкретно Mitsubishi Outlander XL. Передостаннє місце в рейтингу зайняв Nissan Qashqai і замикає десятку Lexus RX.

Друге місце зайняв Porsche Cayenne Оцінивши даний рейтинг, автолюбитель на ім'я Денис в своєму блозі поставив резонне питання: «А на якому ж місці розташувалися вітчизняні автомобілі» на що отримав відповідь, що «вітчизняні автомобілі, мабуть, оснащують більш досконалої протиугінною системою, що до ним навіть підходити страшно ».

Третє місце за Honda Civic Іронія блогерів з приводу місця вітчизняних автомобілів в рейтингу найчастіше викрадаються цілком зрозуміла. Вітчизняний автопром у росіян з хорошими автомобілями не асоціюється ніяк. Хоча, встановивши в російську машину кондиціонер, датчики дощу, автозапуск і хорошу магнітолу, щоб завжди грала музика і в бардачку не валялися касети або диски, вітчизняний автомобіль, цілком, може потягатися в комфорті з деякими іномарками.
Хоча автолюбителі редакції порахували, що кондиціонерами і датчиками дощу вітчизняний автопром не врятувати.