Як одягнути дівчинку в школу?

Anonim
Коли починається навчальний рік, перед батьками постає завжди один і той же питання - як одягнути маленьку модницю в школу? З одного боку, школа, звичайно ж, не місце для показу мод, але, з іншого - дівчинка хоче виглядати красиво, і це дитяче бажання цілком виправдано.

Які фасони суконь можна надіти в школу?

Для школи все-таки краще вибирати строгі фасони суконь, уникаючи зайвого пафосу і «веселості». Так, ідеально підійдуть сукні з плісированими спідницями, сукні-футляри, сарафани на довгих лямках. Плаття з жакетом також відмінно підходять під визначення «ділової класики», якої слід дотримуватися у виборі одягу для школи.
Ні в якому разі не можна вибирати зайве короткі спідниці, сукні спортивних фасонів і, навпаки, пишні сукні з воланами і рюшами по всій площі тканини. Також не варто одягати в школу плаття або сарафан без рукавів, тільки якщо в поєднанні з блузкою або тонкої водолазкой.

Маленькі модниці гідні найкращих суконь Головне, що слід пам'ятати - довжина сукні повинна бути «міді», тобто, на рівні колін. Колір повинен бути стриманим і загальний вигляд дитини все-таки відповідний шкільного закладу.

Яке плаття вибрати на свято?

Зовсім інша справа - ранки, випускні та інші святкові заходи в школі. З такого приводу можна причепуритися і попраздничнее, дозволивши трохи більше тієї свободи у виборі кольорів і фасонів, якої не вистачає в повсякденному одязі. Святкові сукні для дівчаток можуть відрізнятися оригінальним фасоном, яскравим кольором і різноманітною обробкою рюшами, стразами, бантами.
Головне, щоб усіх цих прикрас було в міру, не варто на одну сукню пришивати і перлинні намистини, і атласні стрічки і ажурні мережива. Варто зробити акцент на чомусь одному, без зайвої яскравості. Якщо сукню оригінального фасону, не варто додавати до нього інші деталі, якщо основний акцент на насиченому кольорі, вибирайте фасон простіше. Інакше дівчинка ризикує виглядати як ряджених на карнавал лялька, а не як святкове і модна школярка.

Як зробити плаття своїми руками?

Звичайно ж, самі неповторні і оригінальні сукні - це плаття, створені своїми руками, за своєю власною задумом.Це чудовий варіант, адже тоді у вас буде можливість вибрати правильну тканину, найулюбленіший колір або навіть малюнок. Фасон буде ідеально підходити, і плаття буде сидіти на фігурі маленької модниці як влиті.
Можна пов'язати плаття, ажурна річ буде виглядати дуже свіжо і вишукано.
Можна також декорувати вже готового одягу, надавши йому оригінальність і родзинку за допомогою мережив, намистин, обробки рюшами. Головне - це створювати плаття спільно з дівчинкою, щоб воно обов'язково сподобалося своєю майбутньою власниці.