Як вибрати сумку

Anonim
Для справжньої жінки сумка є не тільки засобом переміщення необхідних речей, але і досить стильним і потрібним аксесуаром, що додає її образу якусь вишуканість і завершеність її образу. Але в тому випадку якщо цей невід'ємний предмет жіночого образу підібраний невідповідно, то це може зіпсувати весь продуманий жінкою її стиль.

Як здійснити вибір сумки?

Щоб правильно вибрати відповідний всьому образу стиль сумки, потрібно врахувати деякі деталі, радить СумкаDom.

Вибираючи до свого вбрання сумку, варто визначитися із загальним стилем, адже посудіть самі маленький клатчік навряд чи буде гармоніювати зі спортивним стилем одягу або ж з затяжкою зимової курткою. Це як раз той випадок коли розмір має значення. А ось діловий костюм строгих ліній, дійсно вимагає таку ж сувору сумку без усіляких надмірностей.

Необхідно оцінити сполучуваність матеріалів, з яких виготовлена ​​сумка і одяг: тканину і шкіра, лакова або ж матова поверхня. Спробуйте приміряти перед дзеркалом, з обраним нарядом свою сумку, точно так само як ви робите примірку одягу. Фактура матеріалу сумки повинна поєднуватися з матеріалом одягу. Буде дивно, якщо ви до шкіряній куртці, виберете солом'яну або з подібного матеріалу сумку.
Тепер можете починати підбір такого необхідного аксесуара за кольором. Раніше було ознакою хорошого тону вибір сумки в тон кольору взуття. Щоб вам не говорили модні журнали або хто ні будь ще, мода на таке поєднання все ще в силі. Це все ж одвічна класика, яка, як відомо ніколи не помре. Просто в наш час стандарти вибору сумки стали менш суворі. Туфлі, сумка і ремінець одного тону як і раніше на будь-якій жінці виглядають досить елегантно.

Під колір сумки необхідно не тільки вибирати ремені і взуття, а також рукавички, хустки, оправу окулярів, рукавички і масивні прикраси. Тільки варто не забувати, що кольорові акценти повинні використовуватися без особливих надмірностей. Буде досить одного або двох аксесуарів в одному колірному рішенні, що і ваша сумка, щоб образ був повним і не був перенасиченим.
Не забувайте про вимоги колірної сполучуваності. Досить яскраві і екстравагантні поєднання дуже рідко вдало виглядають. Звертайте увагу на те, щоб ваша сумка не виглядала недоречною і яскравою плямою на загальному колірному тлі вашого наряду. Завжди самим універсальним кольором будь-якого сезону був тільки чорний колір. А ось влітку до нього можна ще додати і білий.

А так же, рекомендуємо вам заглянути в інтернет магазин італійських сумочок sumkadom.com

До речі, хочу зауважити, дуже зручно купувати товари в інтернеті. Це економить купу часу, коштів і енергії. Зайшов в пошуковик, написав, що тобі треба і тут же знайшов. Хіба не краса))?