У Санкт-Петербурзі здали в експлуатацію два нових будинки

Anonim
Дві будівельні компанії повідомили про отримання дозволу від Госстройнадзора та експертизи по Санкт-Петербургу на здачу в експлуатацію двох нових житлових багатоповерхівок. Перша з них - це компанія «ЦДС», яка повністю завершила будівництво ЖК «Північні Висоти 1», побудований в селищі Горби. Новий будинок економ-класу містить 785 квартир. Квартири різноманітні за плануванням а призначенням. Надаються і класичні квартири, і компактні студії. Квартири мають від 1-ої до 3-ох кімнат. У разі необхідності кожен квартировласник зможе купити металеві двері інші на свій розсуд. Сучасні технології та міцні матеріали дозволяють створити дуже міцні і надійні двері, захищені від усіляких спроб злому.
Будинок забезпечений устаткуванням «тривожної кнопки» в кожній квартирі. Причому при підключенні квартири під індивідуальну охорону господарям забезпечені пільгові умови. У будинку встановлені домофони, сучасні пластикові вікна, металеві двері. Побудована заглубленная автостоянка, яка зможе вмістити 195 машин.

ЖК «Північні Висоти 1» Друга з цих компаній - це будівельна фірма «Квартіра.ру-Северо-Запад», яка здала в експлуатацію 45-ий корпус в комплексі «Ладозький парк» в Невському районі. Новобудова розрахована на 406 різнопланових квартир. Відзначимо, що спочатку термін здачі цього будинку в експлуатацію був призначений на минулий рік, але будівництво було затримано.

45-й корпус ЖК «Ладозький парк» Редакція "" відзначає високі темпи зведення новобудов у передмістях Санкт-Петербурга.