Медичний центр «Практика»: виїзна флюорографія

Anonim
Флюорографічний кабінет може проводити виїзні медогляди.
Якщо компанія або медичний центр змушені постійно проводити виїзні профогляди, дуже до речі доведеться така поширена послуга, як виїзна флюорографія. В даному випадку себе виправдає придбання у власність пересувного флюорографічного кабінету. Якщо ж потреба в проведенні флюорографії виникає час від часу, в цьому випадку стане в нагоді спеціально обладнана машина, так званий флюормобіль, який можна взяти в оренду.

Флюоромобіль можна взяти в оренду Медичний центр «Практика» готовий надати флюормобіль напрокат юридичним особам. Пересувний рентгенографічний кабінет, що відрізняється чудовим технічним станом, має сучасний цифровий флюорограф. Це обладнання відрізняє високий рівень безпеки, тому не зашкодить при роботі ні пацієнтові, ані лікареві.
Флюормобіль стане чудовою можливістю провести виїзний медичний огляд прямо на території замовника. Він легко прибуде до місця його проведення, а в плані можливостей не поступиться будь-якому стаціонарному флюорографічного кабінету, дозволивши швидко отримати висококонтрастні якісні знімки.

Знімки вийдуть швидкими і якісними Флюорографічне дослідження, яке проводиться щорічно, має велике значення в плані профілактики небезпечних захворювань. На ній наполягають лікарі, але поки не всі пацієнти розуміють її важливу роль в плані контролю здоров'я. Флюорограма дає можливість побачити стан легенів, а також інших органів грудної клітини. Переглянувши отриманий знімок, лікар з легкістю визначить зароджується туберкульоз легенів, пневмонію, запалення і навіть онкологію. Всі ці захворювання дуже важливо виявити на ранній стадії, щоб встигнути їх вилікувати.

Флюорографія - важливе дослідження Сучасні флюормобілі дозволяють отримати дуже чіткий малюнок стану внутрішніх органів, при цьому дослідження проводиться з максимальним комфортом для пацієнта.