Статистика: Названі найпопулярніші в Росії гри для хлопчиків

Anonim
Видання «Біржовий лідер» представила ТОП, цікавий геймерам.
Світ комп'ютерних ігор в однаковій мірі цікавий як дітям, так і дорослим. Дорослих зрозуміти неважко: саме гра, що перетворює їх то в супергероїв, то в супермоделей, дозволяє хоча б кілька годин побути в вигаданому світі своєї мрії і відчути себе її учасником. Щорічно розробники ігор пропонують геймерам нові проекти, вдосконалюючи графіком, сюжет, додаючи в ігри все нових і нових персонажів. Видання «Біржовий лідер» нещодавно постаралося вивчити найпопулярніші гри для хлопчиків і скласти їх рейтинг.

Ігри Зомбі - 3 місце Зараз на багатьох сайтах в Інтернеті зібрані найцікавіші ігри для хлопчиків, які не залишать байдужими жодного геймера. Серед них напевно знайдуться і ті, які стали переможцями вищеописаного рейтингу.

Гонки - 2 місце Бронзова медаль дісталася ігор «Зомбі». Зазвичай в них пропонується боротися з подібного роду істотами або виступати на боці останніх. Так як зомбі вже є мертвими, за словами експертів, для геймерів приносить особливе задоволення їх відстрілювати. На другому місці опинилися «Гонки». Побувати за кермом самої крутої іномарки - це мрія багатьох хлопчиків. Тим більше, що перемога в грі визначається не тільки везінням або технічними особливостями авто, а й реакцією гравця і його вмінням приймати правильні рішення. Ну а переможцем виявилася серія ігор «GTA». Вона дозволяє геймеру потрапити в кримінальний світ і дізнатися, що таке справжня небезпека і викид адреналіну.

Ігри GTA - лідер рейтингу «Не дивно. Хлопчаки в усі часи любили бігати, стріляти, водити машину і грати у війну. Головне - щоб вони не забули за грою в комп'ютер, що існує ще й реальний світ за вікном. І він не менш цікавий », - зауважує одна з користувачок соціальної мережі.
Редакція «» вважає рейтинг ігор для хлопчиків цікавим і вартим уваги.