Coca-Cola розіллють в пластикові пакети

Anonim
Брендовий пакетик вже пропонується любителям напою в Америці.
Coca-Cola буде продавати свій фірмовий напій в біорозкладаних пластикових пакетах. Екологічна упаковка з'явилася в цьому році в Південній Америці. Вона мала форму фірмової пляшки.

Пляшки підуть на заслужений відпочинок Coca-Cola в пластиковому пакеті почала продаватися спочатку в Сальвадорі, потім в сусідніх країнах. Упаковка дозволяла економити витрати на її виробництво, Адже в країнах Південної Америки при покупці скляної пляшки потрібно вносити за неї депозит. Його повертають згодом при здачі порожньої пляшки. Місцеві жителі почали переливати напій в пакети. Для компанії це стало інформацією до роздумів, а потім стало ясно - що пакети - прекрасна альтернатива банкам і пляшках. Coca-Cola планує продавати напій в пакетах спочатку в Північній Америці, а потім і по всьому світу.

Coca-Cola в пакеті Для упаковки напою буде потрібно яскрава упаковка. Для її виготовлення зараз використовують різні матеріали.Наприклад, термозбіжна плівка стає все більш популярною в області упаковки і етикетування продукції. Технології виготовлення плівки постійно удосконалюються. Цілком можливо, що вона стане в нагоді і для Coca-Cola.
«Пакет - це добре. Але він повинен бути зручним », - зауважує твіттерянин.
Редакція «» думає, що в компанії цей критерій обов'язково врахують.