Переваги видів реклами

Anonim
Для того щоб реклама в ліфтах або ж на стендах у під'їздах, принесла вашій фірмі хороший наплив нових клієнтів, головне правильно скласти рекламний макет.

Ось деякі поради щодо розміщення реклами в ліфтах і під'їздах:

  1. У рекламі має бути зазначено назву фірми, компанії, салону і так далі. Якщо назви немає, то ваші потенційні клієнти не відрізнять вас від іншої маси.
  2. Виділіть головна перевага. Лише одного погляду на вашу рекламу повинно вистачити, щоб прочитати основна перевага. Відмінно запам'ятовується назва компанії, рими, оформлення слоганом. Опис рекламованої акції має бути зрозумілим і коротким. Цей прийом привертає до себе увагу, підвищує впізнаваність і запам'ятовуваність вашої фірми, послуг і товарів. Якщо головне послання виглядає для вашого потенційного клієнта привабливо, то увагу до ваших послуг гарантовано. Також важливо враховувати це правило для макетів, які розміщуються на стендах у під'їздах будинків, для того щоб проходить повз житель зупинився прочитати рекламну інформацію.
  3. Інформації повинно бути не багато. Вказуйте лише те, що дійсно важливо для клієнтів, цінуєте їх безцінний час. Якщо ви бажаєте помістити рекламу в ліфті, то враховуйте, то, що у пасажира буде в середньому 20 секунд на читання.
  4. Застосовуйте візуальні образи. Близько 70% людей візуально сприймають інформацію краще, ніж текстову.Якщо ви пропонуєте якийсь конкретний товар, то розмістіть в рекламі його графічну картинку або фотографію.
  5. Робіть вашу рекламу яскравою, а не строкатою. Текст, який розписаний всіма кольорами веселки, досить складний для читання.

Створюйте свій особистий стиль.

Реклама в під'їздах і ліфтах, повинна бути такою, що запам'ятовується і впізнаваною. Якщо в макеті з рекламою, без особливих втрат, можна змінити назву вашої компанії на будь-яке інше, то клієнт навіть не запам'ятає, чию саме він рекламу бачив.

Для вірного складання рекламного оголошення, що розміщується в ліфтах і на стендах у під'їздах, також діють і загальні правила до реклами, такі як адресність, відповідність жанру, системність, принцип емоційності і багато іншого.

Потрібно сказати, що реклама на дверних ручках також досить ефективна в плані реклами. Вона володіє трьома незаперечними перевагами:

  1. Ексклюзивність та незвичайність.
  2. Одержувач напевно занесе вашу листівку в будинок, ну а в спокійній домашній обстановці з'явиться бажання розглянути її.
  3. Для такої реклами погода не грає ролі. Адже ваша листівка буде знаходитися в приміщенні, де їй нічого не буде загрожувати.