Айфон вважається одним з жаданих подарунків до Нового року - аналітики

Anonim
Якщо не знаєш, що дарувати - даруй айфон.
Як з'ясувалося недавно з опитування відвідувачів інтернет-сервісу Ebates, айфон є найбажанішим подарунком на Різдво для американських школярів. Звичайно це новітній смартфон від Apple.
Як радять фахівці, якщо вже купувати телефон останнього покоління, то перевагу слід віддати моделі з пластиковим корпусом. Це набагато рідше крадуть. Зараз айфоном вже нікого не здивуєш. Воліють якісь особливі моделі. з незвичайними деталями. Тому, якщо айфон служить в якості подарунка, то його "модернізують" в майстернях.
Однак перш ніж купити айфон не потрібно забувати, що популярні так само різні аксесуари до них. Це, наприклад, незвичайні чохли і бампер для iphone 5. Різних аксесуарів до айфона так багато, що укупі їх вартість може перевершити вартість самого телефону. У Росії ж з'ясувалося, що більшість споживачів айфонів за краще як подарунок модель золотистого кольору. Це в свідомості росіян - символ особливої ​​розкоші і шику. В інших країнах до золотистого кольору телефону відносяться більш стримано. Більше котирується чорний колір телефону і вважається універсальним. "У нас треба щоб виглядало" бохато ", з золотом і діамантами, а технічні характеристики - це вже явно для кого-то справа інша", - пише блогер ЖЖ.
У редакції вважають, що хороший телефон ніякі стрази не зіпсують. Найголовніше, щоб працював довго і надійно.