Як вищипнути брови?

Anonim
Кожна дівчина хоче носити красиві брови. І тут краще не експериментувати, інакше в пошуках потрібної форми і кольору можна знайти настільки далеко, що це зіпсує не тільки зовнішній вигляд, але якась кількість часу (адже потрібно чекати, поки вони відростуть і відновляться) і нервів.

ідеальні брови

Ні в якому разі брови не повинні зустрічатися на переніссі. Не секрет, що навіть у чоловіків зрощені брови виглядають сумно. Хоча деякі вважають, що це якийсь ознака мужності. Так чи інакше, і у жінок, і у чоловіків волосся на обличчі повинні бути тільки там, де їм належить. Тому варто іноді видаляти зайві волоски, щоб не опинитися мішенню для насмішок.

Не кожна дівчина може похвалитися ідеальними бровами Кожна брову повинні бути рівною, а не стовбурчитися, ніби ніколи не стрижений кущ. Не можна, щоб деякі волоски псували загальний вигляд і виходили за кордон природної форми брови. Їх варто або видалити, або використовувати спеціальний гель, що фіксує волоски. Ще може бути корисна невелика гребінець для брів.
До всього іншого, брови повинні гармоніювати з усім особою, а не жити одним їм відомою життям. Вони не повинні привертати до себе увагу і домінувати. Це можна проігнорувати, хіба що, на Хелловін або коли виходиш на подіум в одязі якогось екстравагантного кутюр'є. В інших випадках краще не переборщувати з фарбою для брів і їх формою.

форма брів

Насправді, красиво нафарбовані очі - це півсправи. Головна проблема дівчат полягає в невмінні правильно підібрати форму брів. Подивіться навколо, які тільки не побачиш: і брови ниткою, і товсті, і тонкі, і навіть в стилі Брежнєва, і просто намальовані, притому, що рідні наголо збриті. Можна побачити і такий парадокс: брови різній формі на обличчі, вічно здивовані, в формі знаку і прямі. І виглядає це далеко не красиво.

Як зробити брови? Форма брів повинна бути максимально наближена до природної. Її лише можна трохи підкоригувати, прибрати зайві волоски. Як визначити ідеальну для вас форму брів? Візьміть звичайний олівець, один кінець піднесіть до крила носа, а другий повинен потрапити на початок брови біля перенісся. Це початок брови. Після цього, не відриваючи олівець від носа, переведіть його верхній кінець до середини брови через зіницю. Тут повинна бути найвища точка брови. А далі перенесіть олівець, не відриваючи від крила носа, під нижню повіку. Ось тут повинна закінчуватися брова. Ідеальні брови від візажиста M.A.C Ідеальні брови можна порівняти з крилами чайки, які піднімаються від перенісся в напрямку скронь.

Яким колір брів вибрати?

Сучасні дівчата вважають за краще експериментувати з кольором свого волосся. Особливо це стосується молодих, які тільки шукають свій стиль. Часто можна зустріти «натуральних» блондинок, у яких посередині особи «красуються» густі чорні брови. Виглядає так, ніби їх намазали вугіллям. Природно, ні про яку красу тут не йдеться.

Брови не повинні виділятися на обличчі Трапляється і протилежна ситуація, коли світла дівчина перефарбувала волосся в чорний колір, а брови не чіпала. В цьому випадку здається, що у дівчини брів немає взагалі. Виходить досить хворобливий вигляд.
Насправді, природа спочатку дарує нам гармонійну зовнішність. У ній все, як правило, поєднується і за кольорами, і по тонам. Проте в гонитві за міфічної «ідеальною зовнішністю» дівчата часто забувають про загальної гармонії.
Тут потрібно запам'ятати головне правило: брови повинні бути світліше вій на тон і темніше кольору волосся теж на тон. Якщо немає бажання кожен день вранці підводити брови олівцем, є вихід - просто пофарбувати брови. Для них є спеціальна фарба. Пофарбувати брови можна як вдома, так і в будь-якому салоні краси.Забарвлення брів від Олени Кригін Можна піти на хитрість перший раз попросити майстра підібрати колір брів, запам'ятати номер фарби і вже вдома підтримувати його самостійно.

Як вищипнути брови?

Якщо ви ще не привели брови в порядок, то саме час за них взятися. Теорію ми пройшли, приступимо до практики.
Для корекції брів візьміть хороший пінцет. У нього повинні бути закруглені кінчики. Далі буде потрібно маленька щітка. Вона потрібна, щоб скидатися вже віддалені волоски. Припасіть і ватні тампони. Щипання брів можна порівняти, мабуть, з маленькою хірургічною операцією. Перед початком процедури вимийте руки з милом, а інструмент, протріть спиртом. Шкіру під кожною бровою змастіть кремом. Це допоможе полегшити корекцію, та й пінцет від цього буде краще ковзати.

Форми брів Візьміть олівець і визначте для себе ідеальну форму брів. Зрозумійте, де початок, найвища точка брови і кінець. Повторіть процедуру з кожним оком. У вас на переніссі вийшло дві точки. Всі зайві між ними волоски необхідно видалити. Варто звернути увагу, що відстань між бровами повинні рівнятися ширині двох пальців. Однак якщо очі близько посаджені, то досить буде і півтора пальців.
Зосередьте свою увагу на верхній точці вигину брови. Це означає, що брову не повинні бути вище, ніж ця точка. Причешіть брови так, щоб можна було побачити цю лінію. Не варто вискубувати верхні волоски, інакше це може порушити вигин. Коштувати видаляти волоски тільки з нижньої частини. І так, щоб ширина кожної до верхнього вигину була однією і тією ж.
Дивимося на кінець майбутньої ідеальної брови. Все волосочкі, які ростуть далі, повинні зникнути. Тут варто звернути увагу на те, що брови повинні звужуватися поступово і м'яко. Категорично не можна вискубувати їх формою «ниточки». Корекція брів: відео урок по макіяжу Тепер перевіряємо отриманий результат. Докладаємо олівець так, щоб побачити початкову і кінцеву точки брів. Вони повинні бути приблизно на одному і тому ж рівні. І головне перевірте, щоб обидві брови були ідентичними і рівними.

Як зробити красиві брови?

Є деякі хитрощі, які допоможуть вам в гонитві за красою і ідеальною формою брів. Під час корекції брів варто злегка натягувати шкіру. Після закінчення процедури потрібно протерти шкіру спиртовмісних лосьйоном, щоб не занести мікроби в тільки відкриті пори. Тоді на цих місцях не з'являться незабаром прищики.
Якщо щипати брови вам боляче, то перед тим як почати, варто накласти на кожну тампон, змочений в гарячій воді на 5-7 хвилин. А можна на хвилинку докласти і кубик льоду, вийде легка анестезія. А після вищипування, щоб позбутися від червоності, покладіть тампон з холодною водою.

Правильні брови завершать гармонійний макіяж До речі, закріпити форму брів, а так само надати їм потрібний колір здатні фіксувати гелі, коригувальні тіні і олівці. Останні краще вибирати в тон до волосся або ж на пару відтінків темніше. При підфарбовування брів не треба проводити одну чітку лінію. Варто наносити гостро відточеним олівцем легкі штрихи, які будуть імітувати волоски. Головне, не переборщити, інакше занадто сильно нафарбовані брови зроблять обличчя вульгарним.
Голлівудські візажисти, щоб зробити брови потрібної форми і не витягнути зайвих волосків, спочатку зафарбовують волосся, які підуть під пінцет, білим олівцем. А потім починають їх вискубувати. Можна піти й іншим шляхом, просто купити трафарет для брів і вищипнути брови по ньому. Або знайти хорошого майстра, який допоможе вам підібрати правильну форму, розповість як її підтримувати і буде робити вам корекцію, коли це необхідно.
Редакція бажає нашим читачкам завжди залишатися найкрасивішими і бажаним, стежте за собою, і ви не прогадаєте.