Вина Кубані високо оцінили в Британії

Anonim
Лондон підвів підсумки відомого міжнародного конкурсу.
Конкурс вин під назвою International Wine Challenge веде свою історію ще з минулого століття, конкретно - з 1984 року. Але саме тепер кубанські вина підкорили строгих дегустаторів і завоювали для Росії і регіону цілих 5 медалей. Плюс ще дюжина вин від крайових виробників отримали дипломи цього престижного конкурсу. Як суворого журі виступало чотири сотні експертів. У Великобританії з цією метою з'їхалися винні критики, магістри виноробства, професійні винороби. «Кожен з членів журі має чудове почуття смаку, а також солідний досвід роботи», - прокоментували організатори конкурсу.

Вина Кубані Що стосується кубанських вин, то конкретно срібну медаль конкурсу отримало вино марки "Мадера Кубанська. Шато Тамань Резерв" від виробника "Кубань-Вино". Виробникам ЗАТ "Абрау-Дюрсо", а також ТОВ "Лазурна ягода" і АПФ "Фанагорія" дісталися бронзові нагороди. А вина "Абрау-Дюрсо" відвезли додому відразу три медалі. Всього 21 вітчизняне вино було відзначено на International Wine Challenge в 2014 році.

Абрау-Дюрсо Секретів виробництва вина існує безліч. Це ціла наука, яку довго і наполегливо освоюють майбутні винороби. Наприклад, щоб молоде вино досягло свого смакового максимуму, використовують аератори. Як відомо, хороше вино повинно «дихати». Смак його стає краще, якщо воно взаємодіє з киснем. Аератор дозволяє всього за кілька секунд зробити смак вина приємним і м'яким. На вигляд він нагадує скляну колбу з повітряними каналами, через яку спиртний напій розливається в келихи. Аератори для червоного і білого вина мають різну за величиною воронку і різну пропускну здатність. {Img # images / stories / uzn_1400314124.jpg} «Ніхто не сумнівався, що наші вина мають свою принадність. Вже в чому-в чому, а вже у випивці російські розбираються не гірше якихось французів! »- зазначає користувач соціальної мережі« ВКонтакте »Володимир Зорін.
Редакція «» вітає Кубань з високими нагородами.