9 знаменитостей, яких прославив Youtube

Anonim
Ще недавно трампліном для талановитих початківців було телебачення, тепер же, з повсюдним поширенням інтернету, шлях до слави став в рази простіше - варто тільки завести канал на Youtube і здивувати передплатників чимось сміливим і оригінальним, як зробили герої нашої вибірки.

Рома Жолудь

Першим відомим російським блогером був Рома Жолудь Зараз афіші з Ромою жолуді можна зустріти хіба що в провінції, але п'ять років тому цей юнак, піонер україномовного відеоблогерства, був на гребені популярності. Викладав він в основному короткі пародійні ролики, іноді ділився відео з подорожей або просто розповідав про наболіле.Але потім він переключився на музику, став приділяти менше уваги Youtube-каналі і з'їхав з перших рядків рейтингу популярних блогерів на пару сотень позицій.

Івангай

У Івангая найпопулярніший канал на YouTube в Росії Івангая, в миру Івана Рудська, називають феноменом. Влаштувавшись на Youtube в 2013 році, за пару років він досяг статусу найбільш високооплачуваного «ютубера» Росії. За різними оцінками, на одній тільки партнерської рекламі Івангай заробляє більше $ 20 тисяч на місяць. Він робить огляди на те, що його оточує: ігри, програми, речі, - все, що подобається аудиторії шкільного віку.

Мар'яна Ро

Відеоблогер-мільйонник Мар'яна Ро Своєю популярністю Мар'яна Ро багато в чому зобов'язана саме Івангаю. Дівчина зустрічалася з ним два роки, і за цей час кількість передплатників її каналу зросла з пари тисяч до 4-х мільйонів. Формат її каналу схожий на те, що робить Івангай, але в ньому більше контенту для дівчаток: огляди косметики, уроки макіяжу, історії з життя.

Саша Спілберг

Серед талантів Саші Спілберг - прекрасний голос Ця дівчина теж ділиться з передплатниками відеоуроками макіяжу, багато грає в Sims і подорожує, а ще непогано співає. Вона випустила кілька пісень як англійською, так і російською мовами, записала дуети з фіналістом «Голосу» Олександром Панайотовим і діджеєм Леонідом Руденко. У 2016 році Саша Спілберг разом з Мар'яною Ро і Івангаем знялася у фільмі «Зламати блогерів». За словами батька Саші, на своєму відеоконтенті дівчина заробляє понад мільйон рублів щомісяця. Саша Спілберг і Олександр Панайотов - «Обіцяю»

Юрій Хованський

Саркастичний гуморист Юрій Хованський Відеоблогер-мільйонник, який підкорив інтернет ігровими оглядами і розважальними відеороликами зі сміливим гумором. Серед гучних проектів Юрія Хованського - рубрика «Russian Drink Time» (огляди на алкогольні напої), «Напросився» (візити в гості до колег-блогерам), і «Шаверма патруль» (пошуки кращої шавермачной в Петербурзі). З 2011 року він вів власне гумористичне шоу «Russian Stand-Up».
У медіа його ім'я часто супроводжує епітет «скандальний», так як молода людина не раз відкрито конфліктував з іншими знаменитостями, наприклад Noize MC і Христиною Si.

Денис Кукояка

Денис Кукояка - репер, актор і блогер Денис Кукояка запам'ятався телеглядачам за серіалом «Цивільний шлюб», де він і Агата Муценіеце зіграли парочку, не вирішує оформити подружні стосунки. До цього молодий чоловік був відомий як Денис Олександрович, один з учасників групи «Хліб». Прославила колектив пісня «Чай. Цукор », викладена на Youtube і миттєво розлетілися по соціальним мережам. Група «Хліб» - «Чай, цукор»

Джастін Бібер

Джастін Бібер теж став відомим завдяки YouTube В юному віці Джастін Бібер був визнаний найбільш високооплачуваним поп-співаком в світі. З трьох років це молоде дарування демонструвало видатні музичні та вокальні навички. Трохи подорослішавши, Джастін почав виступати на вокальних конкурсах талантів. Одне з виступів записала на відео його мама. На щастя для шанувальників Бібера, вона була жінкою прогресивної і виклала ролик на YouTube, де його побачив музичний продюсер, який не пошкодував часу і сил, щоб розшукати Джастіна.

Євген Баженов

Євген Баженов, він же BadComedian Євген Баженов відомий мільйонам користувачів Рунету як BadComedian - саркастичний, уїдливий відеоблогер, який записує огляди на погане кіно. Канал на YouTube він завів в 2011 році. П'ять років по тому він придбав стільки постійних глядачів, що його думка про вийшли новинки кіно стало цікаво навіть федеральним телеканалам.
Так, саме після огляду Євгенія на фільм «Зламати блогерів», проспонсорувати Фондом кіно, в медіа розгорівся скандал - користувачі вимагали від творців картини компенсувати державі витрачені кошти, і міністр культури Володимир Мединський доручив провести перевірку.

PSY

PSY став відомий по всьому світу завдяки кліпу Gangnamstyle Південнокорейський репер PSY був практично невідомий за межами країни, поки не підірвав YouTube кліпом на пісню Gangnamstyle. Ролик набув вірусний ефект, і незабаром побив рекорд популярного відеохостингу за кількістю переглядів. PSY - Gangnamstyle