Свекруха копалася в моїх речах | Форум

Anonim
Напевно, багато жінок мене зрозуміють. Відносини мої зі свекрухою не склалися з самого початку. Під час першої ж зустрічі вона без передмови мене запитала: «Тобі жити є де?». Мені було де жити, і тоді «мама» прихильно дозволила мені зустрічатися з її синочком.
З тих пір ми любимо один одного незрозумілою, але дуже сильною любов'ю. Принагідно вона не упускає можливості мене «подкусіть». Я до її фортель вже давно звикла і намагаюся не звертати на слова свекрухи увагу. Однак останній її прикол буквально розлютив мене.
Пару днів назад свекруха приїхала до нас в гості, щоб привітати з наступаючим новим роком. Зараз вона живе за кордоном і з'являється нечасто. Я залишила бабусю спілкуватися з онуком, а сама пішла у справах. Уже ввечері, коли «мама» поїхала, я чогось полізла в шафу і помітила, що хтось рився в моїх речах. На полиці, де копалися, лежать мої фотографії, документи та мед-карта.

Свекруха вкрала наші весільні фотографії Спочатку я вирішила, що це син знічев'я вирішив вивчити сімейний архів, але він з невинним виразом обличчя мені повідомив, що це бабуся заглядала в шафку. Я перебрала всі картки і паперу і помітила, що зникли дві мої весільні фотографії. Невже свекруха на пам'ять взяла? Але чому потайки, чому не запитала? Розповіла подружці, а вона каже, мовляв моя «мама» капость готує, адже по фотографії на людей і псування можна наслати.

Анна, 29 років