Томас Сангстер - біографія, фото, особисте життя, дівчина, зріст, вага 2019

Anonim

Біографія Томаса Сангстером

Томас Броді-Сангстер - англійський кіноактор, на думку багатьох, має природжений талант до перевтілення.

Привабливий молодий британець Томас Сангстер Він почав зніматися, ледве йому виповнилося 11 років. Після серії невеликих ролей в телефільмах і міні-серіалах йому вдалося зробити прорив у кар'єрі, зігравши безнадійного романтика в картині «Реальна любов» за участю зоряного ансамблю таких першокласних майстрів екрану як Ліам Нісон, Х'ю Грант, Кіра Найтлі, Колін Ферт і Емма Томпсон. За цю роль він отримав одразу кілька кінопремій, включаючи нагороду Міжнародної прес-академії Golden Satellite Award і Фонду молодого актора Young Artist Award.

Дитинство. перші ролі

Кіноактор, який підкорив серця мільйонів глядачів, народився і виріс в столиці Сполученого Королівства. Вся його сім'я (де крім нього Томаса підростала сестра Ава) мала пряме відношення до сфери кіно. Мама була артисткою балету, пробувала себе в амплуа автора і виконавця пісень, трохи грала в спектаклях, знімалася на ВВС. Батько - музикант і редактор-монтажер, який брав участь в постановці мюзиклу «Король Лев». У їхньому роду є знаменитий актор Х'ю Грант, чия бабуся доводилася рідною сестрою прабабусі Томаса.

З мамою і сестрою Авой Дитиною він частенько спостерігав, як виступають батьки, і, відчуваючи їх внутрішнє задоволення, з дитячою безпосередністю і захопленням сприймав все розгортаються перед ним події і дії. Йому така перспектива - отримувати задоволення на роботі - подобалася!

Дитяче фото Томаса Сангстером Акторським дебютом підлітка стала мелодрама ВВС «Станція Джима» (2001). Потім він з'являвся ще в ряді телепроектів, зокрема - у провідній ролі в драматичну історію про вмираючого від раку хлопчика ( «Листівки для чуда»), в мелодрамі «Дівчина Боббі», в пригодницькому серіалі «Стіг зі звалища», фільмі «Поручитель» , де його герой мав феноменальну пам'ять і запам'ятовував номери банківських рахунків для порятунку євреїв від нацистів. За останню роботу в 2003 році його нагородили як кращого серіального актора на кінофестивалі в Монте-Карло.

Томас Сангстер знімається в кіно з 2001 року

розвиток кар'єри

На великому екрані юнак вперше з'явився в 2003 році ( «Реальна любов») в якості пасинка персонажа Ліама Нісона. Причому коли його запросили на проби, він був зайнятий на зйомках «Станції Джима» у Франції, тому вирішив відмовитися. Але студія оплатила йому квиток на переліт до Англії в першому класі, як справжньою кінозірці, і він не встояв, погодився. Для цієї ролі за допомогою батька він навчився грати на ударних інструментах.

Зовсім юний Томас Сангстер у фільмі «Реальна любов» Як жартома пізніше писали в ЗМІ, поцілунок в щоку, який він отримав від Джоани у виконанні Олівії Олсон, поклав початок його подальшої тріумфальної кар'єрі.

Олівія Олсон нагородила Томаса поцілунком Цікаво, що на прем'єрний показ фільму в Лондоні 13-річного актора не допустили, так як він не досяг вікового порога для його перегляду (17 років).
Наступною роботою юного обдарування стала вийшла в 2004 році телевізійна версія книги Ніки Сінгера «Хлопчик в пір'ї», де його герой повинен був зібрати пір'я чарівної птиці. Потім він грав в «Трістана та Ізольду», а в 2005 році - в що мала успіх фентезі-картині «Моя жахлива няня».

Кадр з фільму «Моя жахлива няня» У 2007 році актор був зіграв школяра Кайла в радіоп'єси по «Доктору Хто» в якості запрошеної зірки. У цьому ж році він закінчив Академію Пімліко.

Томас Сангстер багато знімався з Коліном Фертом Слід згадати участь актора в озвучці мультсеріалу «Фінес і Ферб», а зйомки у фільмі «Останній легіон» разом з Коліном Фертом, вже знайомим йому по «Реальною любові» і «Моєї жахливої ​​няні». Крім цього, в той період він працював в Італії на зйомках історії про Піноккіо.

Актор подарував свій голос Фінес Флетчеру Талановитого британця хотів зняти в своєму 3D-фільмі про пригоди журналіста Тінтіна, героя коміксів бельгійського художника Ерже, один з найуспішніших режисерів США Стівен Спілберг. Актор був згоден, тим більше що франшиза обіцяла бути успішною, але через перенесення зйомок на кінець 2008 року Томас не зміг в них брати участь і його роль була віддана Джеймі Беллу.
Тим часом він приступив до роботи з новозеландським кінорежисером і письменником Джейн Кемпіон в картині «Яскрава зірка», що оповідає про романтичні стосунки вмираючого 25-річного англійського поета Джона Кітса. Крім цього, режисер і художниця Сем Тейлор-Джонсон, з якої він раніше працював над серіалом «Хлопчик в пір'ї», довірила йому втілити юного Пола Маккартні в своїй стрічці «Стати Джоном Ленноном». Для втілення образу знаменитого музиканта-лівші юнакові довелося навчитися грі на гітарі лівою рукою.

Том Сангстер в ролі Пола МакКартні У 2010 він підключився до музичного колективу Winnet в якості бас-гітариста. До складу групи також входили його сестра Ава і мама.

Winnet - «сімейна» група Томаса Сангстером У 2011 році він з'явився в стрічці «Смерть супергероя» (екранізації твору Ентоні Маккарті) потім - в телесеріалах «Останній Ферлонг», «Льюїс», в 2012 - в кінострічці «Бейтаун поза законом» і в короткометражної картині «Гидке каченя».

новий виток

У 2013 році Томас Сангстер з'явився в третьому сезоні популярного серіалу HBO «Гра престолів». Юнак зіграв Жойена, не по роках мудрого хлопця з даром передбачення, разом з сестрою супроводжуючого Брана Старка, його брата і Ходорів в подорож по землях здичавілих.

«Гра престолів»: Томас Сангстер в ролі Жойена Ріда А в наступному році Томас з'явився в ключовому касти трилера-антиутопії «Той, що біжить в лабіринті». Його персонаж на ім'я Ньют став кращим другом головного героя і підтримав його прагнення якомога швидше вибратися з кишить небезпеками лабіринту. Перед його зйомками він пройшов справжній курс екстремального виживання в дикій природі. Їх навчали способам поводження з ножем, добування вогню, знаходження води, і до решти.

Перед зйомками Томас пройшов хорошу «школу життя» Але це було лише початком - після неоднозначного фіналу першої частини вихід другої і навіть третьої був лише справою часу. Так що в 2015 році він вже був зайнятий на зйомках другої частини «Того, що біжить», який проходив в найкрасивіших місцях США з дивовижними пейзажами - в місті Альбукерке, горах Сандия, на американо-мексиканському кордоні - річці Ріо-Гранде, в пустелі Чіуауа. Смішний момент зі зйомок «Того, що біжить в лабіринті» Худенький хлопець виглядав молодшим за свої роки, а тому і грав переважно підлітків, хоча, наприклад, на момент виходу другої частини «Того, що біжить в лабіринті» йому стукнуло вже 25 років.

А під час зйомок «Моєї жахливої ​​няні» йому було 15! У 2015 він також зіграв Рейфа Сендлера, вихованця Кромвеля, в міні-серіалі «Вовчий зал». Іншим гідним поповненням фільмографії Сангстером стала сьома частина «Зоряних воєн», де він виконав роль офіцера Таніссона, службовця на космокорабле Кайло Рена.

У «Зоряних війнах» Томас Сангстер залишився малопоміченим

Особисте життя Томаса Сангстером

Офіційної інформації про приватне життя кінозірки немає. Відомо, що, крім музики, він захоплюється малюванням і мотоциклами. За неофіційними відомостями, британець з кінця 2013 року зустрічається з дівчиною на ім'я Ізабелла Меллінг, з якою познайомився під час зйомок в «Гидке каченя». Вона - уродженка Брістоля, як і він, випускниця школи Пімліко і знімалася в кіно з дитинства, а подорослішавши, працювала в кафе, співала, була менеджером.

Томас Сангстер і його дівчина Ізабелла Меллінг Томас не раз зізнавався, що живе сьогоднішнім днем ​​і мало замислюється про майбутнє. Спеціальної освіти він не має, тому що не бачить в ньому сенсу.Він критично ставиться до прийнятої установці шкільних вчителів про те, що обов'язково слід закінчити коледж, знайти престижну роботу, тому що все це не є гарантією того, що людина в результаті буде щасливий. А він має намір прожити щасливе життя.

У реальному житті Томас дуже добрий і емоційна людина Також актор не раз відзначав, що любить людей і вірить в людство. Він закликав кожного по-доброму ставитися один до одного, адже тільки в цьому випадку всіх нас чекає прекрасне майбутнє.

Томас Сангстер зараз

У 2016 році актор в ролі Ньюта був зайнятий на зйомках заключного фільму трилогії «Той, що біжить в лабіринті: Ліки від смерті», вихід якого запланували на лютий 2018 року. Фільм повинен був вийти на екрани ще в 2016 році, але через травму ключового актора Ділана О'Брайена прем'єру довелося перенести.

Томас Сангстер в ролі Ньюта ( «Той, що біжить в лабіринті»)