Що краще, укласти монтажну дошку самостійно або звернутися до фахівців?

Anonim
На сьогоднішній день в Росії набирає популярність терасна дошка.Це дуже практичний продукт, здатний облагородити сходи, балкон будь-яких розмірів, літню терасу і будь-які інші приміщення, за якими кожен день проходить велика кількість людей. Найбільше користується попитом народна любов до терасної дошці з ДПК, так як ціна на неї відрізняється своєю доступністю, а зносостійкість її досить висока, і на такому покритті практично немає ризику посковзнутися і впасти. Головний плюс полягає в тому, що монтаж терасної дошки не вимагає багато часу і великої кількості працівників. Справа в тому, що виробники терасових дощок мають свої родзинки в монтажному процесі цього матеріалу.
Закупівля якісних композитних заготовок, деякий досвід в ремонтних роботах і "руки, які ростуть звідки треба" дозволяють обійтися без допомоги фахівців - тобто, виконати монтаж можна і власноруч. До речі, правильно встановлена ​​терасна дошка, навіть саму агресивну погоду терасна дошка досить довгі роки переносить з гідністю.

Головний плюс полягає в тому, що монтаж терасної дошки не вимагає багато часу і великої кількості працівників Люди, які не впевнені в своїх силах, не повинні експериментувати з монтажем, а просто повинні звернутися до фахівців, які не тільки професійно покладуть терасну дошку, а й дадуть гарантію на свою роботу. Також професіонали допоможуть правильно облаштувати терасу і показати, де краще і правильніше встановлювати опори регульовані, місце розташування яких можна змінювати за бажанням самого господаря.
Для самостійних і економних господарів є кілька корисних порад, завдяки яким вони зможуть встановити терасну дошку самостійно і без проблем. Звичайний монтаж терасної дошки збігається з дідусевим методом укладання статевих дощок. Відмінність тільки в тому, що цвяхи обов'язково треба поміняти на шурупи або невеликі гвинтики. Вірно укладена терасна дошка з ДПК принесе своїм господарям задоволення - не потріскається від дії сонця, не деформується від вологи і додасть підлозі більш доглянутий вигляд на довгі-довгі роки.
Редакція сайту «» радить всім домовласникам не встановлювати терасну дошку самостійно, а викликати професіоналів, які зроблять це з гарантією.