Як прибрати мішки під очима?

Anonim
Кола під очима зазвичай псують весь вигляд: обличчя здається втомленим і немолодим. Вони, як правило, є наслідком поганого сну або його нестачі, або можуть бути обумовлені особливостями шкіри. Адже шкірний покрив на обличчі, особливо під очима дуже ніжний.
Синці під очима заважають вам жити і отруюють навіть настрій навіть в самий сонячний і веселий день? Значить, прийшла пора боротися з колами під очима. У цій статті ми розповімо вам, як позбавитися від подглазін. Ви дізнаєтеся, як позбутися від синців і мішків під очима як за допомогою косметики, так і за допомогою перевірених народних засобів.

Синці під очима

Синці та мішки під очима візуально роблять будь-яку жінку старше і надають їй дуже втомлений вигляд. Все це завдає сильного удару по красі, а значить, і по самооцінці.

Мішки під очима псують зовнішній вигляд Перш за все, необхідно з'ясувати причину появи подглазін. Найчастіше їх причиною стають: алкоголь, куріння, неполадки з нирками, деякі гінекологічні захворювання. Таким чином, синці та мішки під очима з'являються в результаті накопичилася під шкірою повік зайвої рідини.
Виходячи з причин, що призводять до появи мішків і синців, потрібно підбирати засіб. Так, якщо ви періодично зловживаєте алкоголем або курите, доведеться відмовитися від цих шкідливих звичок. Як прибрати мішки під очима? Ще оной поширеною причиною є недосипання. Втома і перевтома знижують активність організму, отже, сповільнюються всі процеси в організмі. З цієї причини і рідина, що скупчилася під шкірою, не може циркулювати в потрібному темпі. Так що здоровий сон вам просто необхідний. Причому для досягнення кращого результату необхідно лягати спати до півночі. Недарма наші предки справедливо вважали, що сон до опівночі - сон краси і здоров'я.

Як прибрати мішки під очима в домашніх умовах?

Щоб зробити боротьбу з подглазінамі більш ефективної, можна підійти до проблеми комплексно. Так, почніть користуватися спеціальними примочками і масками. Наприклад, хорошу дію надають прості чайні пакетики (використані). Віджаті пакетики необхідно покласти на повіки на 10-15 хвилин.

Проти синців під очима допоможуть чайні пакетики Ще одним перевіреним засобом є огіркові гуртки. Свіжий огірок необхідно нарізати кільцями і покласти на повіки так само, як в попередньому рецепті. Можна використовувати і колечка сирої картоплі - мабуть, це самий простий і доступний спосіб.
Для любительок фруктів підійде наступний рецепт. Гарну дію надає бананова маска. На повіки потрібно нанести бананову кашку і потримати хвилин 10, потім змити теплою водою.
Стимулююча дія на м'язи і судини століття надає умивання контрастною водою. Ви можете робити його вранці, чергуючи холодну і дуже теплу воду, закінчувати потрібно холодною. Можна використовувати цей метод і в інший спосіб. Наприклад, поставивши перед собою мисочки з гарячою і холодною водою і змочуючи в них ватяні диски. По черзі змінюючи диски, накладайте їх на повіки.
Мобільним і дієвим засобом є протирання льодом. Проводити цю процедуру краще всього вранці, щоб надати м'язам тонус. Можна робити лід з мінеральної води з льодом, такий лід буде надавати ще й відбілюючий дію. Як прибрати мішки під очима за допомогою косметики? Якщо ж у вас зовсім мало часу, то з ранку поки ви снідаєте, ви можете покласти в морозилку дві столові ложки, а через хвилин п'ять їх дістати охолодженими і прикласти до шкіри під очима. Тільки стежте, щоб вони не були занадто холодними, щоб не пошкодити ніжну шкіру.

Як прибрати синці під очима за допомогою косметики?

Боротися з подглазінамі можна і іншими способами. Так, найбільш гідною кандидатурою, особливо для зайнятих жінок, є косметичні засоби. Сучасна косметологія дозволяє вибирати самі різні засоби.

Косметика допоможе швидко, але тимчасово приховати синці під очима Найпростішим способом боротьби з мішками і синцями під очима є грим. Інакше кажучи, найпростіше їх замаскувати, щоб надати обличчю свіжість. Так, вам знадобиться пудра, тональний крем або консилер. Останнє засіб спеціально призначене для того, щоб ліквідувати синці та мішки.
Однак консилер, як правило, коштує досить дорого. В цьому випадку ви можете скористатися звичайною пудрою. Правда, такий спосіб підійде вам лише в тому випадку, якщо немає сильно помітних зморшок навколо очей. В іншому випадку пудра лише підкреслить їх. У будь-якому випадку, чим більше косметики, тим вона помітніше на шкірі, до того ж цей спосіб погано підійде для спекотної погоди, коли грим може потекти. Швидко прибираємо синці під очима Також ви можете користуватися спеціальними кремами для області навколо очей. Дуже важливо, щоб в їх складі були активні речовини, здатні активізувати кровообіг і підвищити м'язовий тонус століття. Ще краще, якщо крем буде одночасно володіти відбілюючим і охолоджуючим дією.
Таким чином, способів боротьби з колами під очима існує чимало. Однак спочатку краще встановити причину. Так, потрібно і важливо розуміти, що жоден засіб може бути ефективним і дієвим при неправильному способі життя. Так, якщо ви постійно недосипає, косметика лише замаскує синці та мішки. Однак проблема як така залишиться. Маска для шкіри навколо очей Справа не тільки в тому, що синці і мішки надають втомлений і зів'ялий вигляд, але і в тому, що вони сигналізують про неполадки в організмі. З цієї причини краще починати боротьбу якомога раніше, щоб існуюча проблема не встигла завдати більш істотних збитків. Тоді ви зможете позбутися від настільки ненависних подглазін набагато швидше.
Щоб боротьба була найбільш ефективною, важливо підходити до проблеми комплексно. Так, маски і примочки просто необхідно поєднувати з правильним харчуванням і повноцінним сном. Їжте більше фруктів і овочів, що стимулюють обмін речовин. Пийте менше кави, частіше пийте компоти і мінеральну воду. Крім того, перед сном краще не пити зовсім, щоб зайва рідина не накопичувалася під шкірою повік.
Редакції впевнена, що материнство - це прекрасно. Ми бажаємо вам швидко повернути оптимальні форми і запрошуємо пройти тест про міфи схуднення.