Мультфільм поні дружба це диво і його фанати

Anonim
Мультфільм Поні Дружба це чудо з'явився всього кілька років тому, але за такий короткий проміжок часу вже встиг стати мега популярним.

Сьогодні про маленьких різнокольорових кониках знає не тільки кожна дитина, але багато дорослих, частина з яких навіть дивиться ці, на перший погляд дитячі, мультфільми. А є люди, які не тільки дивляться мультфільм, але ще і стали його фанатами, малюючи картинки і збираючи колекції з ляльок.

Хто ж такі броні?

Саме слово броні з'явилося суміщенням двох слів (brother - брат і pony - поні). Тому броні називають ще "поні братами". Але хто ж вони насправді, ці броні? Кожен броні дивиться мультик My Little Pony: Friendship is Magic (Поні дружба це диво). На перший погляд це мультик для маленьких дівчаток але це не так. Цей мультик підходить абсолютно всім. Навіть чоловіки яким по 30 років дивляться його. Спочатку були тільки іграшки My Little Pony, які з'явилися ще в 1983 році. Трохи пізніше з'явився мультик.

Це був цікавий мультик, з сюжетом як для хлопчиків, так і для дівчаток. Наприклад в одній із серій головний лиходій випустив чорну веселку і запанував хаос, але поні випустили нормальну веселку і перемогли лиходія. Згодом мультик почав ставати більш дитячим і його сюжет став пропадати.

революція поні

Це був улюблений мультик Лоурен Фауст (Lauren Faust) і тому вона не могла залишити все просто так. Вона на все це глянула і влаштувала революцію! Це той мультик який ми бачимо зараз. Він смішний, цікавий і підходить всім. У ньому також є схожі моменти з старого мультика.

Поні повинні були зібрати елементи гармонії і перемогти місяць і ДІСКОРДІЯ. Місяць з'являється в 1 початку перового сезону, а ДІСКОРДІЯ на початку 2. Головним героєм нового мультфільму стала Сутінкова іскорка, яка є кращою ученицею в країні і прочитала безліч книжок, але так і не навчилася дружити.Бачачи це, королева чарівної країни Еквестріі, направляє Іскорку в місто Понівіль, де вона повинна зрозуміти що таке дружба і знайти для себе нових і вірних друзів.

На самому початку першого сезону Іскорка дуже замкнута, нетовариська і боїться інших поні, але вже через кілька серій вона знаходить по-справжньому вірних друзів, яким вона починає довіряти. Починаючи з другого сезону, кожна серія мультфільму стає присвячена одному з друзів Іскорки, глибше розкриваючи внутрішній світ кожного з персонажів. На початку і в кінці кожного сезону з'являються здвоєні серії, що розповідають про найбільш цікавою і захоплюючою історії.

Ще трохи про броні

Головне в житті кожної броні - це доброта. Кожен день при можливості броні дивиться поні картинки, читає фанфики, слухає поні музику і грають в ігри поні Дружба це чудо. На сьогоднішній день ви знайдете про поні все (музику, картинки, відео, кліпи, фанфики і т.д.). При тому все це може бути будь-яких жанрів. Кожен броні вносить, щось своє (хтось малює, хтось пише фанфики і багато іншого).

Зазвичай броні сидять на броні сайтах такі як табун, EquestriaDaily, everypony, бронівіль де вони спілкуються, діляться роботами і т.д. Не секрет, що більшість броні раніше думали, що поні це тупість але після першої серій відразу змінювали свою думку. Які ж проблеми у броні? Наприклад у них є вороги, які звуть себе поніхейторамі. Вони матюкаються на броні, роблять кексики (це відео, де поні один одного вбивають) і багато іншого. Але більшість з них потім стають броні.

У броні є труднощі, такі як з пошуком нормальної серії (з нормальними субтитрами). Чому з субтитрами? Тому що немає нормальних перекладів з російської озвученням та й більшість перекладів субтитрами теж не дуже.