Олександр Малінін - біографія, фото, пісні, слухати онлайн, особисте життя, дружина і діти, зріст і вагу, слухати пісні онлайн 2019

Anonim

Біографія Олександра Малініна

Олександр Малінін - російський естрадний співак, актор, Народний артист Росії 1997) і України (2004). Пік його кар'єрного успіху доводиться на першу половину 90-х років. Слухачі полюбили Олександра Малініна за його сильні вокальні дані і незвичайний оригінальний стиль виконання народних пісень і романсів. Творець сольного формату «Бали з Олександром Малініним», що став традиційним для виступів виконавця в Москві.

На фото: Олександр Малінін

Дитячі роки

Олександр Миколайович Малінін народився 16 листопада 1958 місті Свердловську (Єкатеринбург) в сім'ї залізничних робітників. При народженні майбутній артист отримав прізвище батька, Вигузова Миколи Степановича. Його мати - Вигузова (в дівоцтві Малініна) Ангеліна Анатоліївна.

Батьки Олександра Малініна У дитинстві Олександр займався в різних спортивних і музичних гуртках Свердловська. З ранніх років він захопився співом і сценою. Батько Олександра згадував, що про професії музиканта для свого сина він не думав, оскільки готував йому кар'єру залізничника. А між тим улюбленим заняттям юного Олександра було співати народні пісні в колі друзів.

Олександр Малінін в дитинстві В дитинстві серйозний вплив на становлення молодого музиканта надав гурток «Юний лазаревец», що розташовувався в Свердловському будинку залізничників. Під керівництвом досвідченого викладача Миколи Петровича Сидорова Олександр навчався грі на горні і валторні. Гурток був відомий тим, що його відвідували і діти керівництва місцевої партійної номенклатури, так що в учнів були всі можливості для поїздок в Москву та інші міста Радянського союзу з виступами.

Олександр Малінін в гуртку «Юний лазаревец» У 15 років Олександр вступив до училища на помічника машиніста електропоїзда, але по тому вже чотири дні усвідомив, що ця професія йому не підходить. Юнак «горів» музикою і націлився на надходження в студію естрадного мистецтва при Свердловській філармонії.

У 15 років Олександр Малінін вступив у студію естрадного мистецтва при Свердловській філармонії Завдяки як своїх особистих даних, так і за допомогою свого колишнього вихователя Миколи Петровича Сидорова, Олександр зміг потрапити в студію, де навчався класичному і народному вокалу протягом чотирьох років у визнаних майстрів, до числа яких ставилася, наприклад, Неоніла Олександрівна Мальгінова, перший хормейстер Уральського академічного хору. Підсумком навчання для Малініна стало соло в Уральському академічному хорі.

Олександр Малінін в юності

кар'єрний шлях

У вісімнадцять років в 1977 році Олександра призвали в армію, але служити йому пощастило в ансамблі пісні і танцю Уральського військового округу, де він в повній мірі використав свої навички гри на валторні і вокальні дані. При цьому під час служби йому дозволялося багато. Його батько розповідав, що був незадоволений ситуацією, що склалася: сина в армію відправив, а він замість життя в казармі, займається піснями і танцями.

У 18 років Олександра Малініна закликали в армію Отримані в Свердловську знання і досвід Олександр після демобілізації в 1979 році поїхав застосовувати в Москву. За наступні шість років своєї кар'єри Олександр встиг взяти участь в роботі декількох ансамблів ( «Блакитні гітари», «Фантазія», «Метроном»), чотири роки з них грав у рок-групі «Квіти», де переймав досвід у волелюбного бунтаря, рок -музиканта Стаса Наміна. Саме з «Квітами» пов'язані перші гастролі Олександра за кордон, в США. У 1986 році життя і кар'єра Олександра різко змінилися після автокатастрофи і трьох місяців, проведених в лікарні у важкому стані. Під час цієї вимушеної паузи і подальшого відновлення артист прийняв важливе рішення про продовження кар'єри в сольному форматі, а також стилістиці репертуару. Аварія також послужила причиною виникнення інтересу артиста до бога і церкви. Тема релігії і бога не раз буде виникати в виконуваних Олександром творах. Олександр Малінін в програмі «Народжені в СРСР»

розквіт кар'єри

У період з 1987 по 1988 рік відбулися переломні для кар'єри Олександра події. До них відносяться успішний виступ на рок-концерті «Рок-панорама-87» і виїзд в США на запрошення композитора Девіда Померанца для підготовки спільного музичного проекту. Основним же моментом, який дав початок стрімкого кар'єрного росту, стало здобуття премії гран-прі на «Юрмалі-88» - найбільш значущу конкурсі молодих виконавців естрадної пісні. «Корида» - Олександр Малінін ( «Юрмала-88») Як визнавав сам виконавець, «Юрмала-88» була останнім для нього шансом в короткі терміни і на всю країну оголосити про себе, оскільки тридцятирічний вік закрив би йому доступ до молодіжних конкурсів.
Окремо треба відзначити, що саме в 1988 році артист почав виступати під ім'ям Олександр Малінін - співак змінив своє прізвище на материнську за цілою низкою причин, до яких відносяться важко пережитий їм розлучення рідних батька і матері, а також неблагозвучность для естради прізвища Вигузов.
Оригінальний і свіжий стиль виконання народної музики привернув до Малініна безліч шанувальників по всій країні і за кордоном. З плином часу у виконавця з'явилася можливість гастролювати з сольною програмою під назвою «Бали з Олександром Малініним». «Бали» представляли собою величні постановочні шоу за участю Малініна, артистів балету та симфонічного оркестру.«Поручик Голіцин» - Олександр Малінін Період з 1990 по 1996 роки став часом розквіту кар'єри Олександра Малініна, легко збирав повні зали в Москві, Санкт-Петербурзі, на концертних майданчиках США, Великобританії та Німеччини. Формат «Балів» став традиційним для московських концертних майданчиків, останній з них, під назвою «Срібний бал», проходив в 2016 році.

Народний артист Росії та України Олександр Малінін З другої половини 90-х років Малінін продовжує давати концерти в Росії, сусідніх країнах, США і Канаді, випускати альбоми, незважаючи на виникаючі серйозні проблеми зі здоров'ям. Так, в 1996 році він спочатку важко хворів, прикутий до ліжка, а потім потрапив в чергову автокатастрофу. «Нiч яка мiсячна» - Олександр Малінін Величину заслуг Малініна в розвитку музики, популяризації романсу підтверджує ряд нагород і звань, які він отримав за час свого кар'єрного шляху. Найбільш значимі з них - почесні звання «Народний артист Російської Федерації» (1997) і «Народний артист України» (2004). Якщо з першим званням все зрозуміло, то щодо «Народного артиста України» потрібно додати, що з 30 альбомів Малініна 2 заспівані українською мовою, а сам артист неодноразово відвідував Україну, де виступав з репертуаром не тільки російською, а й українською мовою.

Ролі в кіно

Малінін-співак відомий і цікавий багатьом людям в Росії і зарубіжжя, але також цікаві і ролі артиста в кіно. Кожен з фільмів, в зйомках якого брав участь Малінін, був музичним.

Олександр Малінін, Олег Янковський, Стас Намін і Леонід Ярмольник Олександр Малінін зіграв в серії трьох музичних новорічних фільмів «Старі пісні про головне» в 1995, 1996 і 1997 роках разом з іншими метрами російської естради: Миколою Расторгуєвим, Аллою Пугачовою, Людмилою Гурченко, Філіпом Кіркоровим і багатьма іншими. Фільми залишили про себе позитивне враження серед глядачів і понині у багатьох викликають ностальгічні почуття.

Особисте життя Олександра Малініна

Особисте життя Олександра Малініна - тема досить заплутана і складна. Його взаємини з батьком, дружинами і дітьми заслуговують на окрему увагу.

Особисте життя Олександра Малініна - тема досить заплутана і складна В своїх інтерв'ю Малінін і його батько ясно дають зрозуміти, що відносини між ними були напруженими вже в дитячі роки Олександра, а розлучення батьків з ініціативи батька заради одруження на іншій жінці остаточно зруйнував тендітні взаємини. Подробиці конфлікту, не найкращі умови життя Вигузова Миколи Степановича, відсутність будь-яких контактів між батьком і сином неодноразово висвітлювалися в ЗМІ, причому поведінка Малініна при цьому осуджувалося. Прямий ефір з Андрієм Малаховим. Історія Олександра Малініна і його батька У 2017 році конфлікт загострився, будучи винесеним в ефіри ток-шоу на російському телебаченні. Підсумком стало зростання тиску на Малініна з боку громадськості, в тому числі інтернет-спільнот. Артист і дружина засудили просять грошей родичів, але Олександр оплатив лікування свого батька.

Перша дружина Малініна Інна Курочкіна з сином Микитою Малінін був одружений тричі і став батьком чотирьох дітей. З Інною Курочкіна, своєю першою дружиною і колишньої учасниці ВІА «Співаючі гітари», Малінін зустрівся незабаром після повернення з армії. У пари в 1981 році народився син Микита, а вже в 1983 році шлюб було розірвано з ініціативи Олександра Малініна. Інна Курочкіна була змушена залишити музичну кар'єру і займатися вихованням сина, працювати в якості музичного працівника в школах і дитсадках.

Олександр Малінін з сином Микитою Взаємовідносини між Олександром і Микитою Малініним хорошими назвати не можна: батько і син практично не спілкуються, Микита ріс в стороні від свого батька, хоча пішов по його стопах і став співаком і композитором.
Одруження на своїй другій дружині - співачці Ользі Зарубіна, сам співак називає своєю помилкою і стверджує, що не відчував до неї ніяких почуттів. Пара жила разом в період з 1983 по 1985 рік, а потім розійшлася з гучним скандалом. В період шлюбу у них народилася дочка Кіра. Після розставання Зарубіна повторно вийшла заміж, виїхала в США і заборонила Малініна бачитися з дочкою.

Олександр Малінін і Ольга Зарубіна з маленькою донькою на прогулянці Повернення Ольги Зарубіна в Росію в середині 90-х ознаменувався серією публічних звинувачень в бік Олександра Малініна, за якими пішли і аналогічні дії самого співака. Конфлікт продовжив заглиблюватися аж до 2018 року, коли виконавець подав позов про захист честі і гідності до суду на колишню дружину, причиною послужила особиста інформація, поширювана колишньою дружиною на різних ток-шоу. У числі іншого Зарубіна звинувачує Малініна в тому, що після зустрічі з рідним батьком, її дочка Кіра віддалилася від неї.

У 1990 році Олександр Малінін одружився втретє на лікаря Еммі Залукаевой У 1990 році Олександр Малінін одружився втретє на лікаря Еммі Залукаевой, яка вже виховувала сина Антона від іншого шлюбу. У 2000 році у пари народилися син Фрол і дочка Устина. Емма Залукаева вплинула на спосіб життя Малініна, для співака нормою стала розкішне життя: дорогі ресторани, кращий одяг, закордонні апартаменти і відпочинок. Вільний від гастролей час Олександр Малінін став віддавати перевагу проводити зі своєю родиною.

Олександр Малінін з синами Микитою, Фролом і донькою Устиною (2005 г.)

Олександр Малінін зараз

В останні роки Олександр Малінін активно виступає з гастролями на території Росії і країн ближнього зарубіжжя. Активно співпрацює з представниками «Первого канала», саме цей канал транслює великі концерти Малініна в Москві, організовує проекти за участю знаменитого співака. «Поки всі вдома» - В гостях у Олександра Малініна Основними інфоприводи, пов'язаними з ім'ям Олександра Малініна, є його конфлікти з батьком і колишньою дружиною Ольгою Зарубіна. Ці розгляду привертають до себе увагу шанувальників творчості співака і інтернет-аудиторії, викликають живі обговорення в соціальних мережах. Говорячи про соціальні мережі, необхідно згадати про те, що Малінін є активним користувачем Twitter і Instagram, всі останні новини з життя естрадного співака можна дізнатися там.