У Петербурзі готується до старту безкоштовна програма освіти «Бізнес-для мене!»

Anonim
Програма покликана допомогти заповзятливої ​​молоді реалізувати свої бізнес-плани. Молодих підприємців навчатимуть навичкам бізнесу, розкажуть про можливості отримання підтримки, яку реалізують адміністрацією міста для нових підприємців. Взяти участь безкоштовно в програмі запрошуються всі бажаючі 16-30-річного віку.
У Санкт-Петербурзі з 17-го травня до 1-го червня експерти проведуть послідовність тренінгів і семінарів, практичних майстер-класів, на яких молоді бізнесмени отримають необхідні знання для реалізації своїх бізнес-проектів. Так, жоден бізнес не може обійтися без бухгалтерського обліку. Бухгалтерські послуги ооо, IP і іншим організаціям повинні надаватися професійно, інакше не уникнути серйозних проблем.
Під час навчання розглянуть головні питання створення бізнес-плану та ефективні методи його демонстрації потенційним інвесторам. Всі заняття заплановані на вихідні дні, так що учасники зможуть їх відвідати незалежно від зайнятості. Курс програми висвітлює такі теми: «Створення і обробка бізнес-ідей»; "Фінансовий менеджмент. Обчислення фінансових показників і критеріїв проектів »; «Планування бізнесу»; «Проведення маркетингу»; "Проведення презентацій". Ті, що навчаються розподіляться групами, розроблять власні ідеї, навчаться рахувати фінансову благонадійність і прибутковість майбутніх проектів. Всі ці вміння потрібні для успішної роботи бізнесу. Всі учасники розроблять підприємницький план і нададуть його експертам і потенційних інвесторів.

У Петербурзі готується до старту безкоштовна програма освіти «Бізнес-для мене!» На завершення 1-го червня відбудеться форум разом з експертами, досвідченими менеджерами і підприємцями. Учасники знайдуть наставників, отримають допомогу при реєстрації підприємства, дізнаються ази оподаткування, освоять маркетинг-планування. Найуспішнішим учням нададуть можливість зареєструвати своє підприємство і отримати бухгалтерське обслуговування безкоштовно, і навіть побувати влітку на інших освітніх програмах.
Дана програма входить в число заходів Петербурга, спрямованих на підтримку підприємництва і розрахованих на 2012-2015 рр.
Редакція "" сподівається, що молоде покоління підприємців грамотно і успішно реалізує свої проекти.