«Дерево Життя» забезпечує почесну життя людям похилого віку

Anonim
«Дерево Життя» - це приватний заклад для людей похилого віку, який знаходиться в селищі «Маслове-2» на території Одінцовського району. Тут створені оптимальні умови для життя людей старшого віку. До послуг клієнтів пансіонату надані кваліфікований лікарі, дбайливий догляд, спеціальне обладнання, завдяки якому догляд за людьми проводиться комфортно і ненав'язливо. Крім цього, кожен день проводяться розважальні заходи.
У приватний пансіон в Підмосков'ї Дерево Життя приймаються літні люди не дивлячись на те, в якому вони перебувають стані через похилий вік. Спочатку цей пансіонат створювався з метою організації відпочинку літніх людей. Але з часом функції пансіонату були розширені і створені найкращі умови для спостереження і догляду за людьми похилого віку.
Тут створена і підтримується привітна атмосфера і затишок.Всі резиденти пансіонату відчувають себе, перебуваючи в ньому, як вдома. Літня людина в стінах «Дерева Життя» буде відчувати, що він живе повноцінним життям. Кожен резидент пансіонату отримує повний набір необхідних послуг.

Пансіонат для людей похилого віку «Дерево Життя» в Підмосков'ї Кімнати для проживання розраховані на 2-4 людини і мають всі удобства.На високому рівні організовано харчування 5 разів на день, причому враховуються індивідуальні переваги. Постійний медичний контроль, заняття з психологом, плавання в басейні і інші посильні спортивні заходи гарантовано підтримують здоров'я клієнтів в хорошій формі. Для Вільний час жителі пансіонату проводять, прогулюючись по парку, на рибалці, відвідуючи тематичні вечори або сауну.
«Дерево життя» вважається елітним будинком для людей похилого віку, в якому організовані відмінні умови для активного життя. Проблема безпеки також успішно вирішена.