Вікторія Короткова (шоу «Холостяк») - біографія, фото, особисте життя, зростання і вагу 2019

Anonim

Біографія Вікторії Коротковой

Вікторія Короткова - одна з героїнь шостого сезону найромантичнішого проекту на ТНТ - шоу «Холостяк», зірка Instagram.

На фото: Вікторія Короткова Її життя активно обговорюється в Мережі, а доля продовжує цікавити росіян і після закінчення реаліті-шоу. Правда, слід визнати, що далеко не всі інтернет-користувачі захоплюються красунею-брюнеткою. Деякі, навпаки, критично сприймають ряд її заяв, наприклад, про те, що вона публікує тільки фото з «глибоким змістом, зрозумілим їй одній».

Дитинство і юність

Майбутня зірка «Холостяка» з'явилася на світ 17 лютого 1995 в Калінінграді. Про її сім'ї у вільному доступі інформації практично немає. Відомо, що батьки розлучилися, коли їй виповнилося 13 років. Дочка залишилася жити з мамою, але підтримувала добрі стосунки і з батьком. Вона бачила в ньому справжнього друга, з яким можна довірити всі свої секрети і дівочі переживання.

Вікторія Короткова родом з Калінінграда Про ранні роки моделі відомостей у вільному доступі також небагато. Інформація з вуст тих, хто колись знав дівчину особисто, суперечлива. Одні стверджують, що в шкільні роки Вікторія була дуже скромною, невпевненої в собі, соромливою і навіть закомплексованою. Інші кажуть, що вона була душею компанії, любила перебувати в центрі, із задоволенням займалася організацією шкільних свят і сама активно в них брала участь, як правило, в ролі ведучої.

Інформація про ранні роки життя Вікторії Коротковой досить суперечлива Серед шкільних предметів юна Вікторія віддавала перевагу гуманітарним дисциплінам: світовий художній культурі, російської літератури, іноземної мови. Однак отримавши атестат про повну загальну середню освіту, вона пішла в місцевий технічний університет і стала дипломованим зоотехніком - фахівцем в області забезпечення умов оптимального годівлі та утримання сільськогосподарських тварин. Ще під час навчання вона зрозуміла, що помилилася у виборі професії. За отриманою спеціальністю вона не працювала, вирішивши знайти собі творче заняття.

Перші кроки до успіху

У 16 років дівчина взяла участь у міському конкурсі краси «Міс Калінінград», вийшла в фінал і посіла друге місце. У 18 років Вікторія знову потрапила на змагання спокусниць, але вже на національному рівні - боролася за звання «Міс Росія». Тоді їй не вдалося увійти навіть до першої двадцятки учасниць. У пошуках перспективних можливостей самореалізації Віка позувала фотографам, знімалася в рекламі. Але моделлю вона себе не вважала, хоча мала ідеальну зовнішність і форми, цілком відповідають параметрам представниць даної професії. Їй подобалося це заняття, але вона ставилася до нього як до хобі.

Особисте життя Вікторії Коротковой

З чоловіком (тепер уже колишнім) Вікторія познайомилася в 11 класі. Голову їй запаморочив молода людина з її рідного міста на ім'я Михайло Рожнов, який був старший за неї на 9 років.

Вікторія Короткова з колишнім чоловіком Через рік вони одружилися і прожили разом 5 років. За власним визнанням Коротковой, до 22 років вона не працювала, нічого не робила для власного розвитку і не уявляла свого життя без подорожей.Маючи багато вільного часу в розпорядженні, дівчина активно вела сторінку в Instagram, постійно викладала ефектні фотографії та обзавелася безліччю передплатників. Правила життя. Вікторія Короткова Причиною розриву з виду ідеальних відносин стали зради її обранця. Від стресу Вікторія сильно схудла, але незабаром змогла взяти себе в руки і позбутися від любові-мани. Її фоловерів помітили, що вона поправилась і перестала публікувати пости з сумними віршами, замінивши їх більш оптимістичними коментарями і знімками з фотосесій.

«Холостяк»

У 2018 році, будучи офіційно одружена, але вже розлучившись з Михайлом, Вікторія вирішила піти на проект «Холостяк» в надії отримати позитивні емоції, випробувати щирі почуття, зануритися в атмосферу романтики. Вона успішно пройшла відбір, в якому брало участь понад півмільйона претенденток за руку і серце популярного співака Єгора Крида, відомого не тільки доходом за 2017 рік в сумі $ 4 млн., А й романами з Вікторією Дайнеко, Нюшей, Ольгою Серябкіна.

Зірки 6-го сезону шоу «Холостяк»: Аїда Уразбахтіна, Вікторія Короткова та Анастасія Смирнова На першій же зустрічі із зірковим холостяком і серцеїдом калінінградка повідомила йому про свій статус заміжньої жінки, спантеличивши його і вразивши незвичністю ситуації. Після цього вона вирушила на незабутнє побачення зі співаком, організоване в Барселоні, отримавши не тільки задоволення від спілкування, а й троянду - свідоцтво того, що пройшла на наступний етап телешоу. Потім вона знову була на висоті, зумівши за завданням Єгора швидко зібратися, щоб потрапити в число щасливиць, запрошених їм на чергове побачення.

Вікторія Короткова та Єгор Крід на побаченні Дівчина відзначала в інтерв'ю, що з кожною новою зустріччю її почуття до музиканта посилювалися. Про серйозність намірів завоювати його серце свідчив і її розлучення з чоловіком, на який вона зважилася в ході телешоу, і татуювання на знак любові написи «Amor» (це слово було на подарованій їй Єгором картині). Фінал шоу «Холостяк». Єгор Крід прощається з Вікою Коротковой Серед інших панянок, мрій про таке завидному нареченого, як Єгор, Вікторія не бачила для себе конкуренток. Вона не раз без удаваної скромності заявляла, що вважає себе розумною і особливою дівчиною з масою позитивних якостей. Вона дійсно стала фавориткою холостяка, вийшла в фінал. Однак в підсумку він вважав за краще їй іншу дівчину, актрису і модель Дарину Клюкіним.

Вікторія Короткова зараз. Життя після «Холостяка»

Після проекту дівчина недовго перебувала в депресії. На хвилі популярності вона стала моделлю відомого дизайнера одягу Олександра Терехова, автора низки сценічних образів для співачки Алсу і інших іменитих світських модниць. Вона рекламувала купальники дружини репера Мота Маші Гураль, працювала не покладаючи рук і була на сьомому небі від щастя. Інтерв'ю Вікторії Коротковой Після проекту «Холостяк» життя Вікторії Коротковой налагодилася не тільки в професійному плані, а й на особистому фронті. За неофіційною інформацією, у неї почався роман з братом Тіматі Артемом, відомим як DJ Temniy.

Вікторія Короткова вирішила зайнятися саморозвитком Також вона твердо вирішила зайнятися саморозвитком в професійному плані і повідомила, що у вересні 2018 планує вступати в Британську школу дизайну на відділення стилістики в моді. Дівчина любить домашніх тварин - у неї є кішка Барса. Вона дуже боїться літати літаками, але активно бореться з цією фобією, вивчаючи спеціальну літературу.