Ешлі Сімпсон (Ashlee Simpson) фото, біографія, Ешлі з сином, слухати пісні онлайн 2019

Anonim

Біографія Ешлі Сімпсон

Дитинство і сім'я

Ешлі - друга дочка колишнього священика - баптиста Джо Траета і домогосподарки Тіни Енн. Зараз тато артистки є її менеджером. У дитинстві дівчинка ходила в початкову школу «Prairie Creek Elementary». А до цього почала займатися класичним балетом. У підсумку, вже до одинадцяти років малятко запросили в нью-йоркську Школу Американського Балету. Там Ешлі була найменшою ученицею. Через три роки школярка вже вміла професійно танцювати. А після того, як старша сестра Ешлі Джессіка почала записувати свої пісні, вся сім'ї перебралася в Лос-Анджелес. Там знайшлася робота і молодшої Сімпсон - Ешлі з'являлася в рекламних телевізійних роликах.

Життєрадісна і яскрава Після того, як Джессіка Сімпсон випустила свій дебютний альбом - вона вмить стала популярною. Ешлі всюди початку супроводжувати зоряну сестру, із 14-ти років дівчина танцювала у неї на сцені під час виступів. А з 1999-го і аж до 2001 році Ешлі їздила разом з Джесікою в музичні турне.

Кар'єра в кіно

Свою кінокар'єру Ешлі Сімпсон початку в 2001 році, її дебютом стала епізодична роль в телесеріалі «Малкольм у центрі уваги». У цьому ситуаційному серіалі комедійного жанру розповідали про середньостатистичної американської сім'ї. Сам серіал не один раз номінували на всілякі нагороди, в тому числі і на «Золотий глобус». У «Малкольм у центрі уваги» головні ролі виконали Стів Велч і Клорис Лічмен, режисером став Тодд Холланд, а сценарій писав Алекс Рейд.
Після свого 18-річчя Ешлі всерйоз зайнялася кар'єрою. У 2002 році молода актриса взялася за другорядну роль до картини «Ципочка», де головні ролі зіграли Роб Шнайдер, Анна Феріс, Рейчел МакАдамс і Меттью Лоуренс. Стрічка розповідала історію найпопулярнішої дівчинки в школі на ім'я Джессіка. Школярка, побачивши в антикварній крамниці красиві сережки, без докорів сумління, вкрала вподобану коштовність. Однак вона не знала про прокляття сережок: а справа полягала в тому, що якщо одна з пари сережок виявлялася в іншої людини, то власники мінялися тілами. Повчитися так, що Джессіка зронила сережку, її, в свою чергу, знайшов злодюжка, і тепер дівчині доведеться знайти спосіб повернутися назад в своє тіло. А справа була напередодні випускного балу …
Після «Курчата» Ешлі погодилася взяти участь в зйомках серіалу «Сьоме небо», який йшов з 2002 і по 2004 рік. Юна актриса блискуче впоралася зі своїм завданням. А ось вже в 2005 році дівчина отримала вагому і яскраву, хоч і невелику другорядну роль починає актриса в картині «Неразгаданное». Ця робота принесла Сімпсон номінацію на «Золоту малину» як «Найгірша актриса другого плану». І критики оцінили роль Ешлі незадовільно.

Ешлі з чоловіком Проте, у Ешлі Сімпсон були мільйони фанатів по всьому світу. Вони то, а так само родичі і менеджери, не давали зупинитися дівчині на досягнутому і всіляко підтримували її. Черговий успіх не змусив себе довго чекати. Актриса знялася в телесеріалі «C.S.I .: Місце злочину Нью-Йорк». Там Ешлі перевтілилася з Лайлу Йігфілд.Цей серіал, до речі, був спін-оффом іншого серіалу «C.S.I .: Місце злочину Майамі». Останній же, в свою чергу, був спін-оффом оригіналу «C.S.I .: Місце злочину». Разом з Ешлі на знімальному майданчику працювали Меліна Канакаредес, Гері Сініз, Кармін Джовінаццо. У Нью-Йорку, як, втім, і в «місті гріхів» Лас-Вегасі і в раю Маямі, працювали професійні криміналісти, озброєні до самих зубів найсучаснішими розробками для розкриття злочинів. Ешлі Сімпсон - Pieces Of Me Ще одна помітна роль молодої актриси - це Вайолет Фостер в американському серіалі, який транслювали в 2009 - 2010 році "Мелроуз Плейс». Це продовження культового серіалу 90-х років минулого століття. Цього разу головними продюсерами стали Даррен Суіммер і Тодд Славкин. У всьому відомих апартаментах оригінального серіалу на цей раз жили зовсім нові герої, але ось атмосфера залишала бажати кращого: секс, інтриги, зрада, так, до того ж, загадкова смерть господині комплексу квартир, тіло якої знайшли в басейні. Ешлі працювала разом з Кеті Кессіді.

інші проекти

У 2003 році Ешлі Сімпсон записала пісню «Just Let Me Cry», яка стала саундтреком до фільму «Чумова п'ятниця». Після цього співачка підписала контракт з «Geffen Records».
Весілля Актриса, співачка, танцівниця в одній особі, Ешлі Сімпсон стала відомою завдяки успіху свого дебютного музичного альбому під назвою «Автобіографія». Він вийшов в 2004 році і супроводжувався реаліті-шоу «The Ashlee Simpson Show Autobiography». А вже восени того ж року цей альбом став тричі платиновим, а його продажу тільки за перший тиждень майже досягли 400 тисяч копій. Варто відзначити, що Ешлі брала участь в написанні буквально кожної пісні. Проте, критика була неоднозначна. Наприклад, видання «Rolling Stone» назвав платівку, як «світська суміш хлоп'ячого попа Авріл з роком Шеріл Кроу», а ось журнал «E! Online» опублікував наступне: «навіть якщо для вас це не сенсаційна подія, то« Autobiography »може здивувати вас ».
Сингл «Pieces of Me», який з'явився перед виходом знаменитої платівки, став практично головним хітом літа в США, до того ж, добре продавався і в інших країнах. Однак такі треки «La La» і «Shadow» були не такими успішними.
Однак у Ешлі почалася саме та кар'єра зірки, про яку вона завжди мріяла. Співачка і актриса частенько з'являлася в телешоу «Молодята: Нік і Джессіка», головними героями якого були її сестра Джессіка і її чоловік в той час Нік Лаші. А після, щоб привернути увагу до власної персони, Ешлі випустила своє шоу «The Ashlee Simpson Show».

Особисте життя Ешлі Сімпсон

У своїй пісні під назвою «Autobiography» з першого альбому Ешлі співає: «Я звичайна дівчина в цьому складному світі». А як всі звичайні дівчата, співачка почала будувати сімейні стосунки. У 2008 році вона вийшла заміж за басиста гурту «Fall Out Boy» Піта Вентца і взяла прізвище чоловіка. А в листопаді 2008 року Ешлі народила своєму чоловікові сина на ім'я Бронкс Мауглі Вентц.

Цікаві факти

У 2004 році Ешлі отримала нагороду «Fresh Face» за композицію «Pieces of Me» нацеремонііврученіяпремій «Teen Choice Awards». І в тому ж році артистка отримала нагороду «Billboard Music Awards» як «Нова співачка року».

Сімейна прогулянка До того ж, видання «Entertainment Weekly Magazine» оголосило Ешлі Сімпсон «Проривом 2004 року».
Разом з Реджіс Філбін Ешлі вела передноворічну програму «Dick Clark's New Year's Rockin 'Eve» і виконала там три пісні.
У 2005 році журнал «Cosmopolitan» опублікував на своїй обкладинці фотографію Сімпсон і назвав Ешлі «безстрашний жінкою року».