У Москві в метрополітенах безкоштовно продовжують роздавати воду

Anonim
На станціях метро Москви, де зараз температура перевищила норму, пасажири зможуть абсолютно безкоштовно отримати якісну бутильовану воду. Саме так метрополітен почав боротися з аномальною спекою. З 28 червня 2013 роки воду роздавали на «Аеропорту», ​​«Соколі», «Дмитрівській», «Бєляєво», «Темірязевской» і «Петровсько-Розумовської». Як каже начальник Московського метрополітену пан Іван Бесєдін, тільки за 3 дні видали понад 28 000 пляшок води. Треба сказати, що всього на той момент бутильована вода була в запасі в кількості 38 000 одиниць. Всю воду доставили на станції метро спеціально для безкоштовної роздачі людям.
Відомо, що без своєчасного постачання водою не можна уявити собі відмінно функціонує підприємство. Сьогодні звичайні жителі Росії набагато рідше стали застосовувати водопровідну воду, вважаючи за краще їй воду на замовлення. Експерти вважають, що регулярна доставка води тільки одним і тим же партнером зможе убезпечити від придбання непридатного до споживання товару.

На станціях метро Москви пасажири можуть абсолютно безкоштовно отримати якісну бутильовану воду Отже, на шести станціях Москви температура перевищила 28 градусів, коли за нормативами влітку вона повинна складати 23 градуси. І тунельна вентиляція сьогодні не має пристроїв охолодження, а в метрополітен Москви потрапляє повітря прямо з зовні. Система зовсім не розрахована на тривалу роботу при 30 градусах спеки і більш.
Сама система вентиляції також не розрахована на нормальну роботу при зовнішній температурі в 30 градусів. В аномальну спеку будь вентиляційні системи можуть працювати в особливому режимі: при температурі понад 28 градусів зупиняються припливні шахти, це дозволяє помітно скоротити подачу всього гарячого повітря, наявного зовні. Вночі метро інтенсивно провітрюється - саме за рахунок цього в пасажирської зоні температуру на станціях метро вдається тримати в санітарних нормах.
Що ж стосується температури в поїздах метро, ​​то 726 вагонів вже оснащені системами кондиціонування, це становить 15% від усього числа вагонів.
Один з блогерів Твіттера Вер пише: «У Москві спека нестерпна, добре, що хоча б з водою немає проблем сьогодні».
На думку редакції, в аномальну спеку просто необхідно безкоштовно видавати воду в метро. Що і роблять сьогодні в Москві.