Вибираємо люстри і світильники. На що звертаємо увагу?

Anonim
Якісне освітлення можна організувати за допомогою магазину hitsvet.ru.
Освітлення - це необхідна складова затишку в будь-якому приміщенні: будь то будинок, квартира або ж робочий офіс. Правильно зроблене освітлення допомагає візуально збільшити простір кімнати, підкреслити її вигідні місця і приховати недоліки. Тому світильники, бра і люстри стельові завжди будуть затребуваним товаром.

Люстра Фахівці рекомендують розташовувати джерело світла трохи вище рівня очей. Щоб висвітлити письмовий, комп'ютерний стіл, слід звернутися в інтернет магазин світильників hitsvet.ru і вибрати два настінних джерела освітлення, здатних давати м'яке світло, який не буде дратувати очей. При виборі світильника на кухню слід пам'ятати, що тут потрібно верхнє світло, який буде рівномірно розподілений по всьому простору стелі. Таке світло дають стельові світильники.

Стельовий світильник Ну а щоб висвітлити і одночасно з цим прикрасити вітальню, найкраще підійде люстра стельова. Люстри зараз випускають самих різних дизайнів, для їх виготовлення застосовуються красиві і цікаві матеріали. Підвісні люстри будуть хороші тоді, коли в будинку високі стелі. Для їх підвішування використовуються ланцюги, завдяки яким джерело освітлення розташовується досить низько, зате дає яскраве світло. Люстри продаються з різним варіантом оформлення, на різну кількість лампочок. Для більш правильного їх підбору під конкретне приміщення краще звернутися за допомогою до професійного дизайнера.