Репер Баста (Василь Вакуленко) біографія, фото, особисте життя, дружина, діти, зріст, вага, слухати пісні онлайн 2019

Anonim

біографія Басти

Баста, він же Вакуленко Василь Михайлович, відомий також під творчими іменами Ноггано і Nintendо. Він - видатний представник російської реп-культури, співак, актор, музикант, теле-і радіоведучий, продюсер і режисер, власник лейблу Gazgolder.

Репер Баста - Василь Вакуленко

дитинство Басти

Народився Василь 20 квітня 1980 року в родині військовослужбовця з Ростова-на-Дону. Крім загальноосвітньої школи майбутньої репер закінчив і музичну, по бабусиній ініціативи. «Терпи, онучок, потім тобі це знадобиться», - переконувала вона.

Дитяче фото Басти У 15 років він, натхненний творчістю Wu-Tang Clan, Ol 'Dirty Bastards і Busta Rhymes, в перший раз спробував зачитати реп. Дебют видався успішним, і він вирішив рухатися далі в цьому напрямку.

Баста в дитинстві і зараз Після закінчення школи Василь вступив до музучилища на диригента, але пішов після першого ж курсу, усвідомивши, що ніякої практичної цінності заняття не несуть.

Молодий Баста, зірка ростовської реп-сцени

Початок кар'єри

У 1997 році 17-річний Василь, який взяв собі псевдонім Баста хрю, приєднався до реп-колективу «Психолірік», який за його ініціативою незабаром був перейменований в «Касту». За його участю в 1997 році був записаний альбом «Перший удар» (треки «Місто», «Перший удар» і «Просто стрибай вище»). Однак в 1998 році шляху «Касти» і Басти розійшлися.

Баста починав в групі «Психолірік» ( «Каста») У 18 років «Баста» написав свій перший хіт - пісню «Моя гра», яку автор і донині вважає одним з найважливіших етапів своєї творчої кар'єри. Ростовці першими почули нову композицію на виступі Басти в місцевому палаці спорту. Незабаром його творчість почули і жителі Чорноморського регіону і Краснодарського краю. Баста - «Моя гра» (ft Гуф) Потім на деякий час виконавець пішов зі сцени, повернувшись лише в 2002 році, коли його близький друг Юрій Волос aka Жора запропонував зробити домашню звукозаписну студію. Але після довгої перерви ніхто з продюсерів не хотів співпрацювати з молодими реперами, і в пошуках лейблу, який взяв би їх під своє крило, Василь разом з Юрієм вирішили перебратися в Москву. Пізніше, про цей час Баста відгукувався так: «стрьомно лейбли, відсутність шансів».

Пісні та кліпи Басти швидко стали популярними

газгольдер

Демо-диск Басти (в той період він почав іменувати себе Баста Бастилії) попався Богдану Титомиру, який і став продюсером хлопця під егідою «газгольдерів». Саме на цьому лейблі вийшов перший альбом Басти - «Баста 1», до якого увійшли 19 сольних треків репера, лише два з яких були записані спільно з КРП. До складу платівки увійшла «Моя гра», що стала легендарною - за традицією Баста виконує її на кожному концерті. В цьому ж році Баста випустив перший кліп «Осінь», який потрапив в широку ТВ-ротацію. Успіх надихнув репера на швидкий випуск кліпу «Раз і Назавжди». Баста - «Осінь» 2007 рік став для Басти без перебільшення поворотним. По-перше, вийшов його другий альбом «Баста 2», а разом з ним цілий ряд яскравих відеоробіт: «Наше літо», «Так плаче весна», «Внутрішній боєць». 50-тисячний тираж платівки був розпроданий за 90 дней.Слушателей чекали 17 композицій, включаючи дует з Гуфом ( «Моя гра») співачкою Максим ( «Наше літо»).
По-друге, виконавцем зацікавилися іноземні розробники комп'ютерних ігор з «Rockstar», і в вийшла в квітні 2008 року «Grand Theft Auto IV» звучала пісня Басти «Мама». Баста: цікаві факти По-третє, Баста став співвласником лейбла «Газгольдер», а потім відкрив нову сторінку творчості під новим псевдонімом Ноггано. На відміну від глибоко ліричних треків Басти, Ноггано радував слухачів більш жорстким, зухвалим і нігілістичним хіп-хопом.

Баста і Ноггано - один і той же чоловік Під новим псевдонімом Василь випустив три наступних альбому: «Перший» в 2008, «Теплий» в 2009, «Невидане» в 2010.

Вакуленко Василь «Баста» У 2008 році кліп знятий на пісню «Місто доріг» отримав премію MTV Russia Music Awards. Крім зміни псевдоніма в тому ж 2008 році реп-виконавець спробував себе в різних жанрах: сценарист, режисер, продюсер і актор. Сталося це під час зйомок його власного фільму - «Чайний п'яниця».

Баста і Смокі Мо Писати сценарій Василю сподобалося, тому він почав роботу, яку незабаром побачили глядачі під назвою «Казки для дорослих». У 2008-му році кліп, знятий на пісню «Місто доріг», отримав премію MTV Russia Music Awards. У 2011 році вже під новим псевдонімом «Nintendo» Василь всіх знову здивував, випустивши новий альбом - «Nintendo», який виконаний в незвичайному для всіх шанувальників творчості і самого виконавця стилі - «Кібер-генг».

Баста і співачка Таті На сьогоднішній день творчий досвід Баста в жанрі «кіно» має досить солідний список, а саме акторські ролі в шести картинах, найбільш популярна з яких - «Жара», 4 сценарії до фільмів, режисер і продюсер одночасно в двох проектах. Пісня Наставников «Тепер ти в" Голосі «!» Восени 2015 року реп-виконавець Баста став одним із суддів і наставником всесвітньо відомого проекту «Голос», а його колегами по цеху стали Поліна Гагаріна, Олександр Градський і Григорій Лепс.

Особисте життя Басти

В особистому житті репера все добре і гладко. Свою нинішню дружину Баста зустрів не випадково, з ініціативи самої дівчини. Любителька реп-культури Олена давно захоплювалася творчістю Басти і в буквальному сенсі повела його у своїй суперниці.

Баста і його дружина Олена У 2009 році Василь Вакуленко та Олена Пінська, дочка відомої журналістки Тетяни Пінської, узаконили свої стосунки. Зять написав саундтреки до відомих документальним картинам Пінської, таким як «Історія про художників Еріці Булатова та Оскарі Рабіна».

Баста з дітьми 4 грудня 2009 року Василя та Олени народилася їхня перша донька Марія. Через 4 роки, 21 січня 2013 року народилася ще одна донька - Василиса.

Баста сьогодні

У квітні 2017 року Баста представив новий кліп - «Сансара». Сама пісня була присвячена сімейним цінностям, а в її записі брали участь рок-музиканти Діана Арбеніна, Олександр Скляр, Сергій Бобунець, Андрій Запорожець (SunSay). У кліпі використовувалися реальні фотографії маленького Басти і його друзів. Баста - «Сансара» (2017)