У Москві помітно подорожчало житло бізнес-класу

Anonim
Середня вартість квадратного метра в елітних квартирах столиці збільшилася з 2011 року на третину.
На 30 відсотків зросла вартість квадратного метра в елітних московських апартаментах з першого кварталу 2011 року по теперішній час - з 14,4 тисячі доларів до 18,9 тисячі, якщо брати первинний ринок житла, і до 20,6 тисячі доларів, якщо говорити про вторинний ринку. Всього зараз в столиці виставлено на продаж трохи більше тисячі елітних квартир, сумарна площа яких становить близько 190 тисяч квадратних метрів. Найбільш популярне житло в Хамовниках, Таганському районі і Замоскворіччя. Найбільше покупців дорогої нерухомості в Москві привертають квартири площею від 100 до 200 квадратних метрів, а от попит на величезні квартири (300 і більше квадратних метрів) - дуже малий.

Житловий комплекс «Чотири сонця», Москва Практично будь-яка квартира - і елітна, і немає, не може обійтися без ремонту. Він може бути капітальним, зі зміною планування, і косметичним. Але кожен новий власник квартири завжди хоче змінити житло «під себе», адже інтер'єр квартири або будинку - це свого роду віддзеркалення людини живе в ньому. На щастя, ремонт квартир недорого в Москві не становить великої проблеми, тому що цим займається велика кількість компаній, які часто пропонують своїм клієнтам як готові варіанти інтер'єру, так і «авторські» індивідуальні проекти. Зазвичай такі фірми представляють гарантію на свої послуги. Ремонт, виконаний професіоналами, дозволяє власнику квартири, а в Москві це зазвичай людина досить зайнята, заощадити свій час і сили.
хоче додати, що у вересні в столиці подорожчали і квартири в новобудовах економ-і комфорт-класу. Найбільш популярними серед покупців залишаються однокімнатні квартири. Всього ж за вересень в Москві стало на 3 відсотки більше новобудов.