Москвичка вирішила продати душу, щоб вставити пластикові вікна

Anonim
26-річна Катерина виставила на інтернет-аукціон душу за півмільйона рублів.
26-річна Катерина, яка працює менеджером з регіонального розвитку в великої російської компанії, виставила на торги свою душу. Вона оцінила лот в 500 тисяч рублів. За словами Катерини, отриману суму вона мріє витратити на ремонт будинку, а перш за все, вставить хороші пластикові вікна. Причиною такого кроку стала банальний брак грошей.

Ремонт будинку - нормальне бажання дівчини Як зізнається сама Катя, вона приймає і добровільні пожертвування, але поки грошей і пропозицій про покупку душі не надходило, хоча пропонований лот вона описала як «відмінне, злегка поношена (душа), без пробоїн, доглянута, виглядає як нова ». Гроші, які залишаться після ремонту, Катя обіцяла вкласти в покупку будинку для маминої кішки. На всі зауваження про те, що продаж душі - блюзнірство для православної людини, Катя відповідає так: «Я ж не в магічний салон пішла продавати душу дияволу. Продаю її як сувенір, як шматок Місяця, не більше того ».

Катя не збирається продавати душу дияволу Загалом-то, мати в будинку красиві вікна - це нормальне бажання дівчини, яка мріє перетворити свій побут. Вікна грають важливу роль в образі будь-якого приміщення. На сьогоднішній момент стало дуже модним користуватися послугами професіоналів, якщо необхідно привести їх у порядок. Миття вікон москва проводить миття і чищення вікон будь-якої конфігурації, з будь-якою кількістю стулок. При необхідності можна вибрати миття еркерні вікон, тристулкових вікон з дверима на балкон, а також вікон з нестандартними формами. Додайте до цього мийку фасадних остеклений, лоджій і жалюзі. Так що, якщо Катерина живе не на першому поверсі, в разі отримання вищевказаної суми грошей їй потрібно залишити трохи на оплату послуг клінінгової компанії.
«А чи не краще роботі в компанії приділити більше часу? Могла б накопичити на пластикові вікна. Головне - квартира є! »- констатує один з користувачів Твіттера.
Редакція «» вважає, що для досягнення мети всі засоби хороші.