Анна Слю - біографія актриси, фото, зріст і вагу, особисте життя, чоловік, діти 2019

Anonim

Біографія Анни Слю

Анна Андріївна Слю (Слюсарёва) - російська актриса, що прославилася після ролі Тигреня в «Нічному дозорі». Також знайома глядачам за серіалами «Короткий курс щасливого життя», «Бачу - знаю», «Що робить твоя дружина?».

Актриса Анна Слю

Дитинство та юнацькі роки

Справжнє прізвище Ані - Слюсарёва, але друзі з дитинства називали її Слю, деякі навіть часом забували її справжнє ім'я. Природа щедро наділила дівчинку абсолютним слухом і прекрасними вокальними даними, тому батьки віддали її в музичну школу. Спочатку Аня освоювала гру на саксофоні, потім пересіла за фортепіано, але активної і непосидючою дівчинці швидко набридло проводити довгі години за інструментом, вивчаючи одноманітні гами.

Дитячі фото Анни Слю Зовсім інша справа - заняття співом. Педагог розкрила у юної учениці справжній джазовий талант, і, виконуючи складні вокальні пасажі, дівчинка уявляла себе то Еллою Фіцджеральд, то Уїтні Х'юстон. Паралельно вона посилено вивчала англійську мову, а в старших класах записалася в театральну студію.

Зростання Анни Слю - 169 см В її групі займалися Євген Циганов і Олег Долін, онук поетеси Вероніки Доліної. Вони-то і підбили її надходити після школи в Щепкинское училище. Так Анна, на подив батьків і друзів, стала студенткою престижного вузу, який успішно закінчила в 2001 році.

Кар'єра

До третього курсу дівчина толком не розуміла, що вона робить в «Щуку» - в ті роки вона мріяла стати великою співачкою, переїхати в Штати і вийти заміж за Майкла Джексона, від якого фанатела з 1996 року (тоді їй довелося попрацювати перекладачем поп-короля під час його гастролей в Москві). Але на третьому курсі доля послала їй зустріч з педагогом Василем Лановим, який по-справжньому відкрив перед нею чарівний світ кіно і присвятив в тонкощі акторської професії.
Ще в роки навчання Слюсарева запропонували невелику роль в серіалі «FM і хлопці», в якому вона знялася зі своїм майбутнім чоловіком Данилом Білих.

Анна Слю в серіалі «FM і хлопці» Після випуску Анна деякий час працювала в театрі «Ермітаж», але незабаром залишила сцену заради кінематографа. Правда, їй довелося грати в спектаклі «Близькість» по антрепризі разом з Максимом Віторганом і Григорієм Сіятвінда. Через пару років Аня потрапила в масштабний фентазі-проект Тимура Бекмамбетова «Нічний дозор» (2004), де зіграла роль дівчини-перевертня тигреня, що бореться на стороні світлих сил. Затвердили її без проб - режисерові було досить просто поговорити з дівчиною. У цьому ж образі вона з'явилася в продовженні стрічки, «Денному дозорі».

Анна Слю в «Нічному дозорі» Але головною удачею в кінематографічній кар'єрі актриси стала роль наївної, шукає любові секретарки Ані в серіалі скандальної Валерії Гай Германіки «Короткий курс щасливого життя», в якому вона знялася разом з Кирилом Жандаровим.

Кадр із серіалу «Короткий курс щасливого життя» Актриса познайомилася з Валерією в творчому кафе «Маяк».Режисер справила на Анну величезне враження своєю чесністю та безкомпромісністю, і коли Слю дізналася про зйомки нового серіалу Валерії, тут же записалася на прослуховування. Заради Валерії Гай Германіки вона навіть зробила виняток - до цього вона виступала проти зйомок у відвертих сценах. Спочатку я була в паніці. Але є такий момент, називається «Сюрприз». Якщо треба роздягатися, то в місця, які не повинні бачити, можна приклеїти хрестики зі скотчу. Прекрасно працює. Відчуття, що ти голий, пропадає В цьому ж році Анна знялася в ролі одеської повії в «Вогнях притону» з Оксаною Фандерою в головній ролі, а також втілила на екрані образ подруги чарівного Красеня в картині «Мисливці за діамантами».

Анна Слю у фільмі «Вогні притону» На початку 2012 року Анна завагітніла, через що взяла невелику творчу відпустку. Як на зло, після прем'єри «Короткого курсу щасливого життя» її почали закидати пропозиціями. Повернулася на телеекрани вона лише в 2013 році - глядачі могли бачити її в серіалах «Все буде добре» Івана Стаханова, «Коханки» Миколи Хомерікі і «Травневі стрічки», де Слю знову співпрацювала з Валерією Гай Германіка.

У серіалі «Бачу - знаю» Анна Слю зіграла головну роль У 2016 році Анна Слю зіграла головну роль в детективі «Бачу - знаю». З радістю відійшовши від способу легковажної блондинки, вона втілила на екранах психолога-физиогномиста Жанну, яка допомагає поліції в розслідуваннях. Партнерами Анни по зйомках став Сергій Горобченко та Руслан Ягудін.

Особисте життя Анни Слю

Зі своїм першим чоловіком Данилом Білих актриса познайомилася ще в Щукінському училищі. Він навчався на два курси старше і завжди був оточений гарненькими дівчатами. Ані з її нестандартною, як їй здавалося, зовнішністю залишалося лише таємно зітхати в сторонці.

Анна Слю і Данило Бєлих Однак незабаром доля звела їх на зйомках серіалу «FM і хлопці», де між молодими акторами виникла взаємна симпатія. Причому настільки потужна, що через кілька місяців вони оселилися під одним дахом.

Анна Слю і її діти Любовні пристрасті кипіли три роки, за час яких Аня і Данило об'їздили півсвіту, розлучалися, знову сходилися і в 2004 році нарешті узаконили свій шлюб. Але офіційна печатка в паспорті, білий лімузин і кільце з діамантом не скріпить їх союз, і в 2010-му подружжя розлучилося.

Анна Слю і її чоловік Володимир Смирнов Другим чоловіком Анни став актор Володимир Смирнов (Данай), з яким вона познайомилася під час одного з кастингів. У липні 2012 року закохані одружилися, а через місяць з'явилася на світ їхня дочка Серафима. У 2014 році Аня народила сина Тихона, причому обидві дитини з'явилися на світ вдома.

Анна Слю зараз

У 2017 році на екрани вийшов новий український серіал «Що робить твоя дружина?» З Анною Слю і Кирилом Жандаровим, якого актриса вже називає своєю «кіносемьей». Серіал тепло прийняли як українські, так і російські телеглядачі.

Кадр із серіалу «Що робить твоя дружина?» У 2018 році на екрани вийде комедія «Дядя Саша» з Олександром Гордоном в головній ролі, в якій також з'явиться і Анна Слю.

Анна Слю на зйомках фільму «Дядя Саша»