Оздоблення будинку вініловим сайдингом

Anonim
Кожен з нас задавав собі питання, чому для обробки стін будинків часто застосовують сайдинг?

Все досить просто - сайдинг має цілком доступні ціни, а також різноманітну колірну гаму, що дозволить завжди підібрати потрібний колір. Крім усього цього, він не вимагає особливо важкого догляду, адже всю накопичену пил і бруд можна змити водою із садового шлангу. І тепер залишилося розібратися в правильності кріплення матеріала.В самому початку потрібно запастися якісним матеріалом, а також добре просушеними дерев'яними брусками для обрешітки стін. Якщо цього не передбачити, то в процесі висихання деревини можлива деформація рядів сайдингу, які будуть закріплені до даної обрешітці. Це трохи зіпсує зовнішній вигляд будівлі.

Для монтажу матеріалу необхідно використовувати кріплення тільки з алюмінію або іншого матеріалу з антикорозійним покриттям. Це дозволить уникнути руйнування кріпильних елементів через вплив на них несприятливих умов нашого клімату. Відстань між елементами кріплення повинна бути не менше 40 см.Відстань допоможе не зустрітися з деформацією сайдингу через вплив на нього високої температури. Адже сайдинг, як і будь-який інший матеріал з полівінілхлориду, має властивості стискатися і розтягуватися. Згідно з усіма інструкціями по кріпленню сайдингу, монтаж радять починати від центру до країв панелі сайдинга і зверху вниз. Це дозволить уникнути спотворення панелі, а також не порушити теплові зазори. При установці слід не забувати те, що довжина сайдингу повинна бути коротше на його величину.
Оздоблення будинку сайдингом - http://www.euro-molodi.ru/syding_montag.html.
Монтаж цокольного сайдинга
Все необхідне обладнання і матеріали нічим не відрізняються від попередньої інструкції. Важливо пам'ятати, що кріплення панелей виконується по дерев'яній обрешітці, або по металевій. Важливим елементом є утеплення мінеральною ватою стіни до початку монтажу обрешітки, а також обшивка матеріалами пароізоляції. Вона дозволить зберігати тепло всередині приміщень і не дасть потрапити вологи. Після цього приступаємо до роботи. Вся робота повинна виконуватися строго по пунктам інструкції. Замок кожної панелі сайдинга повинен скріплюватися легко, без особливого натискання. Це дозволить зберігати теплові зазори між панелями і запобігти їх викривлення. При проходженні панелей сайдинга через дверні та віконні прорізи застосовують спеціальні планки, які додадуть особливу рису краси фасаду будівлі.

При строгому дотриманні інструкцій по монтажу панелей сайдинга всі роботи можна виконувати без залучення фахівця. Важливо не упустити щось і слідувати найважливішим радам: 1. Чи не починати обробку одночасно декількох стін. Необхідно закінчити одну сторону, а потім почати монтаж інший стени.2. Не застосовувати препарат цокольний сайдинг або вініловий для підлоги або покрівлі. Ось в принципі і все. Але якщо дана інструкція вам не допомогла, то Ви завжди можете звернутися до фахівця. Він виконає всі роботи якісно і швидко, а головне, що Ви залишитеся задоволені результатом.