Сплеск продажів нерухомості в Німеччині

Anonim
Жителі Росії найчастіше вивчають німецьку нерухомість в якості вигідного придбання, так як в тій же Москві житло коштує в рази дорожче, ніж в Берліні.

До того ж вартість житла в інших населених пунктах нижче і в порівнянні з містами таких європейських країн, як, наприклад, Франція і Великобританія. Цікаво, що столиця Німеччини майже в дев'ять разів більше Парижа, однак і вартість середньостатистичного житла в першому випадку виразно дешевше.

Звичайно, є величезна різниця між вартістю елітних апартаментів і житла стандартного типу. Адже всім відомо, що ціна залежить безпосередньо і від якості, але все ж тут не можна не погодитися, що витрачені гроші стовідсотково окуплять себе навіть через пару років. Німеччина хоч і є розвиненою в інфраструктурному плані, але і на територіальне місце розташування квартири або будинку варто звертати увагу. Особливо це стосується того випадку, коли вибирається нерухомість для довгострокових інвестицій.Тобто, якщо купити престижне житло в центрі міста, то з роками воно буде в кілька разів дорожче в порівнянні з квартирою, придбаної на околиці того ж населеного пункту.

Таким чином, продаж нерухомості в Німеччині має постійний попит з боку росіян. Згідно зі статистикою, близько третини російських покупців купують німецьку нерухомість саме для інвестицій. Звичайно, на це сильно впливає експертну думку - досвідчені статисти та спостерігачі називають Німеччину однією з найбільш сприятливих країн для ведення бізнесу. І дійсно, німецька економіка є однією з лідируючих в світі. Вкладені гроші в нерухомість тут окупаються в найкоротші терміни. Причому, це стосується не тільки безпосередньо перепродажу квартир, але і здачі їх в довгострокову оренду.

Важливо мати на увазі, що нерухомість найправильніше купувати через перевірені часом компанії. Однією з таких є фірма JA Real Estate - багато росіян звертаються саме в це агентство нерухомості для здійснення відповідних угод в Німеччині. Завдяки грамотному і детальному підходу до конкретного завдання ці фахівці зможуть допомогти жителям Росії в пошуку відповідного житла в Німеччині. У будь-якому випадку вже всім давно зрозуміло, що покупка квартир або будинків в Німеччині - це дуже вигідно, доступно і зручно. Багато росіян, успішні в матеріальному плані, роблять свої внески саме в цій європейській країні.