Визначено сучасні тренди чоловічих стрижок

Anonim
Нинішніми стандартами для наслідування і законодавцями моди на зачіски чоловіків столичні перукарі вважають футболістів. Людській природі властиве прагнення наслідувати обраним кумирам - коронованим особам, естрадним співакам, музикантам, акторам. В даний момент, на думку професіоналів імідж-студії "Суа БЮТі", смаки публіки виявилися на стороні футболістів - сміливих і мужніх спортсменів, здатних виділятися з натовпу, слідуючи сучасній естетиці, де панує екстравагантність і еклектика.
Експерти http://hairnow.ru вважають, що всі сучасні новинки базуються на класичній стрижці, і більшість чоловіків сьогодні воліють зачіски з коротким потилицею, об'ємної верхньою частиною і довгою чубчиком.Перукар студії Дмитро Шапар при цьому підкреслює, що зараз найбільш актуальні зачіски гравців "Реала" Кріштіану Роналду і Гарета Бейла, у яких в стрижці присутній стильний поголений проділ. Ширина його варіюється від одного до трьох міліметрів, виконується за допомогою машинки для стрижки волосся. Цей елемент підкреслює стрижку і, згідно з останніми віяннями моди, акцентує увагу на чубок. При необхідності укласти волосся перед виходом у світ фахівці рекомендують використовувати пасту для волосся замість гелю, від якого ті занадто блищать, і воску, що провокує підвищення їх жирності.

Новим еталоном для стрижок став стиль футболіста Гарета Бейла Урізноманітнити коротко стрижені боки можна, подібно Роналду, різними візерунками. Причому лінії тепер повинні бути не овальними, а гострими і чіткими, тому що чіткість тепер панує у всіх чоловічих стрижках. Внаслідок цього підняті вгору стирчать чубчика більше не актуальні. Вийшли з моди і хвостики.
Редакція хоче помітити, що зачіска є дуже важливим елементом іміджу, не дарма Софі Лорен вважає, що від неї залежить те, як складеться життя людини. Останні події, пов'язані з зачіскою Кім Чен Ина, показали, що вона може стати навіть чинником, що провокує міжнародний скандал. Посольство Північної Кореї звернулося в Форін-офіс з вимогою "припинити провокацію" після з'явилася в Лондоні реклами, що обіцяє знижку громадянам, які погодяться зробити зачіску, як у вождя північнокорейського народу. Акція пройшла слідом за першоквітневих повідомленням про те, що всі чоловіки в Північній Кореї будуть зобов'язані носити виключно такі стрижки.