Цінителі затишку вибирають незвичайні каміни для будинку

Anonim
Як виявилося, в моді сьогодні нестандартні конструкції.
Недавній конкурс під назвою Pulchra design competition зібрав на масштабній виставці вельми незвичайні каміни, які одночасно можуть виступати як оригінальні дизайнерські об'єкти. Переможцями змагання стали відразу 2 каміна. Перша модель - камін Gyrofocus, що висить в повітрі, другий же - золотий електрокамін під назвою Quadro Gold.

Камін - символ затишку камін в усі часи був символом тепла і затишку вдома. Виробництво і магазин камінів на сьогоднішній день гарантують будівництво цієї конструкції під ключ. Зводити камін самостійно не рекомендується. Це заняття під силу тільки справжнім майстрам своєї справи, які як раз і представляли свої роботи на конкурсі.

Камін Gyrofocus Автором каміна Gyrofocus став дизайнер Домінік Имберт. Він побудував його ще в 1968 році, але і досі конструкція вражає сучасних дизайнерів стилем і витонченістю. На думку членів журі, девізом створення таких споруд став слоган: «краса - в простоті». Камін чорного кольору з 4-міліметрової сталі дивує своєю формою, але ще більше - незвичайним розташуванням. Камін має форму чаші, в якій потроху жевріє полум'я, при цьому він нібито завис в повітрі.Камін Gyrofocus зручно використовувати, оскільки він може повертатися на 360 градусів, практично до будь-якої частини приміщення. Його діаметр - 1,25 метра, вага - 97 кг. У Gyrofocus використовується справжній, живий вогонь, тому, встановлюючи його в будинку, потрібно знайти компанію, споруджувати димохід для камінів.
Другим переможцем конкурсу став електрокамін Quadro Gold з золота від компанії Planika. Абсолютно унікальна пропозиція для тих, хто цінує блиск і розкіш. Зовнішня частина каміна зроблена з 24-каратного золота. Коштує таке задоволення $ 4475. Камін не димить і не чадить, що не виділяє неприємних запахів, тому стане просто ідеальним рішенням для приміщення.

Камін Quadro Gold «Перший варіант із задоволенням придбав би сам», - пише користувач Твіттера.
Редакція «» захоплюється мистецтвом майстрів і їх винаходами.