Топ-12 відмінностей китайського айфона від оригіналу

Anonim
Наші поради допоможуть вам під час покупки нового телефону.
Ура! Ви стали власником айфона !!! І весь світ засяяв іншими фарбами! Ви потрапили у вир удачі! Над вами зависла веселка! І вам хочеться вставати вранці швидше, щоб знову відчути в руках тепло рідного телефону. Хочеться кудись бігти, щоб купити наклейки на телефон оптом, і круту підставку, і креативні колонки, і стильну блютуз гарнітуру … Тільки … тільки ось він китайський … Добре це чи погано? Чим відрізняється китайський айфон від оригіналу? У китайського побратима є свої сильні сторони у вигляді вбудованого телевізора, FM-радіо, підтримки двох SIM-карт, можливістю вставити звичайну карту пам'яті. А тепер давайте познайомимося з перевагами справжнього айфона.

Всі хочуть айфон! 1. Цей iPhone відрізняється більш міцним і якісним матеріалом: алюмінієм і склом.
2.Якщо говорити виключно про п'яте айфонах, то оригінал підтримує стандарти зв'язку 3G і LTE. Це дає значне розширення можливостей.

Він створив айфон. Будь вдячний 3. Оригінальний айфон - це не просто звичайний телефон, це смартфон.
4. Справжній айфон забезпечений операційною системою iOS, тому має суттєві відмінності в інтерфейсі.

Правильніше формулюйте свої бажання 5. Особливий екран - мультитач - відрізняється можливістю підтримувати одночасно кілька торкань, цей екран - ємнісний.
6. 4-х дюймова діагональ екрану з розміром зображення 640 на 1136 дає приголомшливе якість картинки.

iPhone -10 вже скоро 7. Оригінал відрізняється дуже гарним вбудованим фотоапаратом з 8 млн.пикселей і якісної спалахом.
8. У телефоні є вбудований бездротовий Інтернет - (Wi-Fi) і визначає ваше становище на карті GPS.

Майбутнє 9. Цей айфон НЕ буде зависати, так як він забезпечений потужним процесором і хорошою оперативною пам'яттю.
10. Оригінальний айфон відрізняється розкішної відеокамерою, яка знімає в форматі FullHD, фронтальною камерою для спілкування в Skype.

З мамою добре, але тато дозволяє більше 11. Господарі справжнього айфона порадіють вбудованому датчику освітленості, наближення до вуха, гіроскопа і компасу.
12. Можливість доступу до безкоштовних і платних додатків (маркет AppStore).

Фотографуйся правильно! Так чи варто купувати китайський аналог? "А чому ні? Не можу поки дозволити собі купити дорогий телефон. А цей має пристойний вил і нехай невеликі, але свої достоїнства », - пише Сергій в соціальних мережах. «Айфон - це не просто дуже зручний телефон, це, в першу чергу, модний тренд! Я купую тільки стильні і якісні речі! »- вступає в полеміку Оксана.
Нехай ваш новий телефон стане вашим добрим другом - таке побажання редакції всім купують айфони!