Через три роки 3D-принтери впадуть в ціні

Anonim
Фахівці роблять обнадійливі прогнози щодо доступності пристроїв.
Сфера використання 3D-принтерів розширюється практично з кожним днем. Якщо раніше це було більшою мірою виготовлення прототипів або макетів згідно об'ємним цифровим моделям, тепер же такі пристрої дозволяють виготовляти деталі механізмів, а також протези для їх використання в медицині. 3D-принтер по суті своїй - це ніщо інше, як верстат з числовим програмним управлінням. Він формує об'єкт потрібної форми за допомогою пошарового напилення, що виконується з різних матеріалів. Більшою мірою, з полімерів.

3d принтери дозволяють творити чудеса Експерти впевнені в тому, що в 2016 році 3D-принтери впадуть в ціні нижче позначки в $ 2000 і стануть більш доступними широкому колу споживачів. Якщо людина не має фінансових можливостей на те, щоб обслуговувати 3D-принтер самостійно, то він зможе відвідати спеціалізовані центри, які почнуть активно поповнюватися подібним обладнанням. Послуга 3D-друку стане доступною кожному.

заправка картриджів З роками, цілком можливо, люди навчаться обслуговувати самостійно і 3D-принтери.Наприклад, на сьогоднішній момент заправка картриджів для лазерного принтера проводиться переважно в офісі. При бажанні замовника, майстра можна викликати до себе додому або заправити його самостійно. Але найкраще, щоб цей процес виконувався якісно, ​​а це під силу тільки фахівцеві. І, якщо до процесу роботи звичайних принтерів ми вже звикли, то і 3D-принтер коли-небудь теж стане чимось рідним і звичним.

3D одяг вже створюють «Пускаючи швидше ціна на них знизиться. Дуже хочеться себе спробувати в створенні якихось об'ємних предметів », - мріє користувач соцмережі.
Редакція «» вважає, що чекати залишилося зовсім небагато. Дуже скоро будемо купувати собі і 3D-принтери.