Nokia представила нові моделі смартфонів

Anonim
Nokia не припиняє дивувати своїх шанувальників.
Зовсім недавно вона представила найрізноманітніші гами кольорів для телефону Nokia N8. Крім основних п'яти кольорів (синій, темно-сірий, оранжевий, сріблястий білий і зелений) вони вирішили подати на голосування і інші можливі кольори. Поки що впевнено лідирує червоний колір. Так що в недалекому майбутньому можна припустити появи нової червоної моделі даного телефону. Крім усього цього компанія представила абсолютно нові моделі смартфонів. Це моделі Nokia N6 і Х7.
З'являться дані смартфони на російських прилавках вже цього літа. Також Nokia вже представила моделі Nokia E6 і Nokia X7. Перший телефон розрахований на елітних користувачів, а другий на тих, хто любить грати. У цих телефонів нова операційна система - Symbian Anna з оновленим інтерфейсом. Всі нові моделі телефонів будуть випускатися з цієї оперативкою. А ті покупці, які купили телефони раніше, зможуть оновити нову ОС.
Symbian Anna володіє більш зручним інтерфейсом, з найкращим дизайном, графікою, допрацьованим браузером і поліпшеним введенням тексту.
Nokia E6 - це новий смартфон серед ряду моделей бізнес класу. Основною особливістю моделі є - QWERTY-клавіатура і скляний сенсорний дисплей, а також нержавіючий корпус. Основна перевага моделі - в заряді батареї. Так цей телефон зможе набагато більше працювати на одному заряді, ніж інші моделі телефонів даної компанії.
А ось модель Х7 розрахована зовсім на інших споживачів. На даному телефоні встановлено дозвіл камери в 8 мегапікселів. Це дозволяє робити фотографії високої якості, а також знімати HD-відео. На самому телефоні вже встановлені гри Galaxy on Fire і Asphalt 5 для любителів НD ігор. Вартість даної моделі, яка з'явиться вже на початку літа, становитиме близько 20 тисяч рублів. Вартість смартфона Nokia E6 становитиме 18 тисяч рублів і з'явиться він трохи пізніше першої моделі.
Після проведення інтернет голосування, з'ясувалося, що більшість користувачів порадувало, саме можливість заряду батареї моделі E6. А тим часом цим же мотивом скористалися і компанія LG. Тільки трохи в іншому напрямку. Мобільні телефони LG від недавнього часу можна заряджати за допомогою бездротового зарядного пристрою під назвою WCP-700. Зарядка за допомогою цього пристрою складе всього 2 години. Крім цього по закінченню зарядки індикатори на пристрої почнуть світитися і сповістять користувача про закінчення зарядки.