Canon продемонструвала нові сканери CanoScan і принтери PIXMA

Anonim
Компанія Canon оновила лінійку принтерів PIXMA і сканерів CanoScan для домашнього застосування. У продаж надійшли 4 нових струменевих багатофункціональних принтера PIXMA MG7540, MG6640, MG6650, MG5640, MG5650, MG2940 і принтером для смартфонів PIXMA iP110. Нові моделі забезпечені новітніми технологіями і виділяються підвищеною зручністю в експлуатації завдяки кільком варіантам підключення. Крім цього, нові принтери забезпечені функціями миттєвого доступу до документів і зображень з хмарного файлу і спрощеної бездротової печаткою за допомогою технології близькою безконтактної зв'язку NFC. Також Canon випустила нові моделі сканерів CanoScan: LiDE 120 і LiDE 220, які сканують з високою роздільною здатністю і відправляють отримані скани в файл-сховище автоматично.

МФУ Canon MG6640 + СНПЧ з комплектом чорнил Принтери серії PIXMA MG6650 і MG5650 мають 5 окремих чорнильниць і можуть успішно використовуватися не тільки в офісі, але і вдома для друку фото і документів в найвищій якості. Наприклад, модель PIXMA MG6640 пропонується відразу в комплекті з снпч (система безперервної подачі чорнила). Ті принтери, які куплені з картриджами, можна оснастити снпч для Brother по ВЛГ, зокрема. Завдяки бездротовому підключенню можна друкувати картинки з пристроїв Android і iOS за допомогою програми Printing Solutions і з відеокамер з Wi-Fi підтримкою. До сервісів Cloud Print і AirPrint також є доступ.
Всі нові принтери серії PIXMA мають оновлену функцію Cloud Link і підтримують NFC, яка полегшує бездротову друк зі смартфонів за допомогою функції Touch & Print. Тому для друкування і сканування будь-яких паперів досить наблизити смартфон з NFC до одного з нових принтерів.

Сканер Canon CanoScan LiDE 210 Редакція "" доповнює, що нові принтери Canon можуть миттєво відправляти відскановані документи і картинки листом у вкладенні.