Лібхерр: Оренда нового автокрана

Anonim
У Росії попит на будтехніку не знижується вже кілька років поспіль.

По всій країні «бушує» будівництво різних об'єктів - від приватних «метр на метр», до великих державних. І все це відбувається завдяки тому, що будтехніка стала більш доступною, оскільки з'явилася така послуга, як оренда будівельної техніки, зокрема оренда автокрана. Як відомо, при будь-якому будівництві автокран відіграє чи не найголовнішу роль. Адже будівництво вимагає підняття і переміщення великих і негабаритних вантажів, впоратися з якими може тільки спеціальна техніка, створена і розроблена для цих цілей.

Як запевняють експерти, по всій країні вже сьогодні працює близько 300-х компаній, які готові запропонувати таку послугу, як оренда крана. У розпорядженні таких компаній можна зустріти крани від різних виробників, в тому числі і від такого всесвітньо-відомого виробника устаткування, як Liebherr. Оренда крана від Liebherr - це не тільки відмінні машини, швидка їх доставка на місце експлуатації, але ще і порівняно невелика вартість експлуатації цієї техніки.

Чому слід орендувати техніку саме Либхерр? Тут все просто. Техніка Либхерр вже протягом 60 років у всьому світі вважається однією з самих високоякісних і надійних. Автокрани від даного виробника - це легкість в управлінні, підвищена система безпеки, багатофункціональність і мобільність. А також висока швидкість пересування, як по трасі, так і по бездоріжжю.

Оренда автокрана не повинна нести за собою небезпеку збоїв і поломок. У зв'язку з цим, сумлінні орендодавці підтримують яку здають в оренду будтехніку в чудовому робочому стані. Із завидною регулярністю перевіряють її на предмет виявлення будь-яких неполадок. А робиться це для того щоб у орендаря не виникло додаткових складнощів в процесі її експлуатації. Завдяки цим, далеко не всім перерахованим плюсів, оренда крана і оренда інших видів техніки сьогодні настільки затребувана. В даний час багато будівельників навіть не уявляють собі, наприклад, монтаж заземлення без використання орендованого автокрана.

Повернемося до компанії Либхерр і представимо її чергову новинку. У США відвантажено черговий мобільний кран LHM 500S. Цей новий мобільний портовий кран в найближчому майбутньому прибуде до місця призначення на східне узбережжя США. Даний вид крана призначається для робіт по розвантаженню великотоннажних суден. Кран обладнали двома лебідками. Вантажопідйомність кожної дорівнює 70 тон. Таким чином, виходить, що загальна вантажопідйомність при максимальному вильоті стріли, яка в даному випадку дорівнює 51 метру, становить 140 тонн. Для компанії Либхерр зараз збільшення обсягу поставок мобільних автокранів - це найбільш важлива стратегічна мета. І ця чергова відвантаження свідчить про те, що по всьому світу росте рівень довіри до техніки, що випускається в компанії Либхерр.