«Триколор ТВ» запускає пакет каналів під назвою «Музичний»

Anonim
Найбільший в Росії оператор супутникового телебачення запускає музичні канали.
C 1-листопада найбільший в РФ оператор супутникового телебачення «Триколор ТВ» надасть глядачам новий пакет каналів під назвою «Музичний», вартість якого складе 500 рублів в рік. Входять в пакет світові телеканали MTV Dance, MTV Rocks, VH1 Classic, MTV Hits, MCM Top, VH1 European, Mezzo Classic Jazz, а також створений спеціально для цієї послуги канал TOPSONG TV. Однак з 1 листопада новий пакет стане доступний тільки абонентам, які проживають на європейській частині Росії, сибіряки зможуть підключити його трохи пізніше. Зараз музичні канали можуть в тестовому режимі дивитися передплатники послуги «Золота картка. Все включено". Крім того, глядачам «Тріколора» в даний час доступні сім різних пакетів каналів, таких як «Дитячий» і «Наш Футбол».

«Триколор ТВ» користується популярністю не тільки у міських жителів На даний момент абонентська база «Тріколора» становить майже 10 мільйонів передплатників, а це помітно більше, ніж у його конкурентів ( «Оріон Експрес» - 1,61 мільйона, «НТВ Плюс» - 650 тисяч). Тобто сервіс затребуваний серед росіян. Пов'язано це, по всій видимості, з досить скромними цінами оператора і широким діапазоном різних каналів, який він пропонує абонентам. Але зручно «Триколор ТВ» не тільки цим. Справа в тому, що будь-який пульт Триколор підходить до будь-якої моделі ресивера, незалежно від її покоління. Тобто, якщо вам потрібно придбати новий пульт для свого супутникового ТБ, не варто боятися купити неправильний - підійде будь-хто.
Треба додати, що недавно «Триколор ТВ» придбало ліцензію на показ фільмів компанії Warner Bros, а також російських прокатників «Централ Партнершип» і «Преміум Фільм».
хоче додати, що підключати «Триколор ТВ», володіючи телевізором з діагоналлю більше 26 дюймів - не найкраще рішення, тому що якість картинки кульгає.