Виробництво в Росії нового автомобіля марки Skoda Rapid

Anonim
Голова ради директорів компанії Skoda Autо Вінфрід Фаланд, зробив офіційну заяву про те, що в найближчі роки на території Російської Федерації компанія почне виробництво нового автомобіля марки Skoda Rapid.

За словами головного менеджера, цей компактний ліфтбек вперше перетне ворота заводу Калуги в 2014 році.

Пан Вінфрід Фаланд сказав: «Восени цього року модель Skoda Rapid заявить про себе по всій Європі. До китайських авто дилерам автомобіль добереться в наступному році - для цього в Піднебесній підготують окрему виробничу лінію заводу. А вже в чотирнадцятому році Rapid, який обіцяє стати хітом, почнуть збирати на заводі компанії Volkswagen Group Rus в Калузі, з повною адаптацією під суворі умови Росії ».

Віндфрід Фаланд також заявив, що вже до шістнадцятого року компанія Skoda в Російській Федерації буде випускати 50 тисяч нових автомобілів в рік. Це обумовлено високим попитом на машини чеської марки Skoda, а також готовністю спеціалізованих автосервісів, як наприклад, Автоспутника, до їх повного обслуговування.

Комплектація і технічні характеристики нової Skoda Rapid

Тепер про технічні характеристики нової Skoda Rapid, для якого вже повністю підготовлені і ретельно відібрані 2 непоганих дизельних і 4-е бензинові мотори. Ці автомобілі будуть оснащені скромніше, ніж оновлена ​​Skoda Octavia. Різноманітність бензинових агрегатів складається з 1-го 1,4-літрового двигуна і 3-х моторів об'ємом 1,2 л кожна. Найменший наділили 75-ю кінськими силами потужності і 112 Нм крутного моменту - це дає можливість автомобілю розігнатися з 0 до 100 кілометрів на годину приблизно за 13,9 секунд. Максимальна швидкість складе 175 кілометрів на годину. Другий мотор має потужність на рівні 86 кінських сил разом з обертовим моментом в 160 Нм. І тепер характерний розгін від 0 до 100 кілометрів на годину займе у автомобіля 11,8 секунд, максимальна швидкість - приблизно 183 кілометра в годину.

Якщо взяти всі новини про автомобілі то вони сходяться на одних цифрах потужності в зарядженої версії Rapid. Движок має потужність в 105 кінських сил і 175 Нм крутного моменту. Технічні характеристики нової Skoda Rapid з таким мотором дозволять розігнатися машині з 0 до швидкості в 100 кілометрів на годину за 10,3 секунди, а вже його гранична швидкість заявлена ​​на рівні приблизно в 198 кілометра в годину. І, нарешті, останній 1,4 л бензиновий двигун потужність якого становить 122 к.с. і обертовим моментом в 200 Нм буде здатний розігнати 100 кілометрів на годину за 9,5 секунд. А також його швидкісний максимум досягне 206 км / ч. А ось для дизельних 1,6-літрових двигунів заявлені такі технічні характеристики: 90 кінських сил і 230 Нм, а другий 105 кінських сил і 250 Нм крутного моменту відповідно.

Силові установки будуть оснащені шести ступінчастою або п'ятиступінчастою механічною коробкою передач, флагманським ж версіями Skoda Rapid дістанеться «робот» на сім швидкостей DSG з парою зчеплень.