Катерина Астахова - біографія актриси, фото, особисте життя, чоловік, зріст і вагу 2019

Anonim

Біографія Катерини Астахової

Катерина Павлівна Астахова - популярна артистка, знайома глядачам по участі у військовій картині «Балада про бомбера», 4-серійної кінострічці «Привіт від лелеки», телесеріалах «Завжди говори« завжди »,« Як я зустрів вашу маму »,« Ранетки ».

На фото: актриса Катерина Павлівна Астахова Талановита артистка, раніше знімалася переважно в невеликих ролях, в останні роки не тільки радувала шанувальників зростанням акторської майстерності і головними ролями, а й дивувала красивим голосом, проникливо виконуючи романси в драматичній стрічці «Інститут шляхетних дівчат», пісні за кадром в картинах «Любов. RU »і« В'язень старої садиби ».

дитинство

Катя Астахова з'явилася на світ 24 квітня 1986 року в підмосковному містечку Залізничний (з 2015 р- частина Балашихи), у великій родині, де окрім неї росли її брат Діма і сестра Аня.
З раннього віку Катя любила фантазувати і розігрувати оточуючих. Наприклад, вигадувала історії про те, що вона нібито щось накоїла в школі. Повідомляла це батькам з сумним виглядом, спостерігаючи за реакцією, і зізнавалася, що пожартувала тільки після того, як вони, повіривши її розповіді, починали збиратися в школу з повинною.
Визначальну роль в її долі зіграв випадок, коли дівчинка в черговий раз вбралася в халат бабусі, поставила на ніс її окуляри і шкутильгала на очах у всіх, прикинувшись бабусею. Зустрів сусід її не впізнав. Саме тоді батьки остаточно зрозуміли, що їхня молодша дочка - природжена артистка, і відправили її в студію хорового співу «Піонерія».
Їй дуже подобалося займатися в хорі, виступати в концертах. Разом з колективом вона гастролювала по країні, виїжджала за кордон. За роки занять вокалом вона стала солісткою колективу і, якщо в загальноосвітній школі вчилася задовільно, то музичну закінчила з відзнакою. Співає випускниця ГІТІСу Катерина Астахова У 2003 році, отримавши атестат, вона поступила в ГИТИС і, через 5 років навчання, отримала диплом актриси мюзиклу. Її дипломними роботами стали спектакль «Одіссея капітана Блада» за однойменним твором Рафаеля Сабатіні і мюзикл композитора Френка Уайлдхорна «Джекілл і Хайд».

акторська кар'єра

На останньому курсі інституту актриса вперше з'явилася на телеекрані в невеликій ролі в 12-серійної комедії «Королі гри». Через рік, вже після закінчення вузу, вона була зайнята в «Казці про втрачений час» в Театрі на Таганці. Потім отримала роль вчительки в «Ранетки», знялася ще в декількох другорядних ролях в стрічках «Пікап: зйом без правил», «Терміново в номер-2», «Одна ніч любові».

Катерина Астахова в ролі вчительки в «Ранетки» Пізніше вона згадувала цей період як час безробіття і безгрошів'я. Але він тривав недовго. З 2009 року вона почала грати Таню, наречену старшого сина Баришевих Михайла (Олександр Орав), в рейтинговому і улюбленому багатьма глядачами телепроекті «Завжди говори" завжди "». Роль принесла їй довгоочікувану популярність і запрошення в інші проекти.

Катерина Астахова у фільмі «Завжди говори" завжди "» У 2010-му артистка зіграла Настю, дочка головних персонажів Марини і Леоніда Кольцова (у виконанні Олени Оболенський і Кирила Козакова), в телесеріалі «Русский шоколад», а також Вікторію в нашій адаптації американського серіалу «Як я зустрів вашу маму» з Олександром Ратникова в головній ролі.

Катерина Астахова і Кирило Козаков знімалися в серіалі «Русский шоколад» В той же період їй довірили втілити образ Тати, однієї зі студенток випускного класу і згодом другої дружини професора Зотова, в серіалі про кохання, вірності і епохальних історичних подіях - «Інститут шляхетних дівчат» . У 2013 році вийшло продовження цього серіалу - драма «Таємниці інституту шляхетних дівчат».

Катерина Астахова в ролі Тати в серіалі «Інститут шляхетних дівчат» В інтерв'ю Катя відзначала, що у неї з її героїнею спочатку були "контри" - вона не засуджувала Тату, але відчувала дискомфорт через її любові до одруженого чоловіка, у якого до того ж є хвора дружина і двоє дітей. Особисто вона так ніколи б не надійшла. Але потім вона перейнялася до неї повагою за її смиренність і терпіння.

Катерина Астахова в комедії «суперменеджерів, або Мотика долі» У 2011 році вийшла комедійна стрічка «суперменеджерів, або Мотика долі», де артистка втілила на екрані кохану головного героя Дарину. Дівчина жартувала, що рекомендує подивитися цю кінострічку хоча б для того, щоб побачити шалено дорогі і красиві наряди її Даші. Колегами артистки по знімальному майданчику стали Катерина Вілкова, Юрій Чурсін, Сергій Медведєв, Іван Охлобистін, Костянтин Мілованов.
Найбільшу популярність і навіть, по визнанню дівчата, внутрішнє дорослішання принесли їй зйомки в 8-серійної кінострічці «Балада про бомбера», де разом з Микитою, сином знаменитого Михайла Єфремова, вони грали закоханих - радистку Катю і льотчика-бомбардувальника Андрія Гривцова.

Катерина Астахова і Микита Єфремов в кінострічці «Балада про бомбера» Згідно з сюжетом їх літак розбився, але їм і негативного персонажу фільму, штурману Лінько (Олександр Давидов), вдалося вижити. Чимало хвилювань її героїні і глядачам доставили обставини, коли Гривцова через підступи з боку недоброзичливців порахували зрадником і за законами воєнного часу могли розстріляти.

Катерина Астахова і Михайло Жигалов в картині «Птах у клітці» У 2013 році в творчій скарбничці артистки з'явилася ще одна центральна роль в міні-серіалі «Птах у клітці». Вона зіграла дівчину-сироту, що подолала безліч трагічних обставин - загибель батьків від рук церковних злодіїв, шлюб з нелюбом людиною, розставання з сином - але зуміла знайти своє справжнє щастя.
Астахова визнавалася журналістам, що в її творчості був період, коли вона не відмовлялася навіть від «порожніх» ролей, але потім стала більш суворою і виборчої при виборі матеріалу. Звичайно, в комерційних проектах гонорари незрівнянно вище, але вона згодна зі знаменитим висловом великої Фаїни Раневської - гроші підуть дуже швидко, а ганьба залишиться назавжди.
Крім фільмів, актрису можна було побачити в кліпах музичних колективів, наприклад, в відео на композицію «Сандалі» групи «Бумбокс». Кліп «Сандалі» групи «Бумбокс» з Катериною Астахової Вона нерідко виступала також з вокальними номерами: в 2016 році виконала дуетом з Оленою Журавської пісню «Опять метель» на вокально-поетичному вечорі під назвою «Пісні нашого кіно». У лютому того ж року на святкуванні ювілею директора хорової школи «Піонерія» Олександри Львівни Веремеєнко вона приголомшливо заспівала французькою мовою романтичну пісню з репертуару Лари Фабіан «Je t'aime». Катерина Астахова на ювілейному вечорі Веремеєнко Олександри Львівни - директора ДМХШ «Піонерія» ім. Г.А.Струве

Особисте життя Катерини Астахової

Актриса одружена. Подробиць про своє сімейне життя вона майже не повідомляє. Відомо, що дружина звуть Дмитро, як і її брата, і що вона щаслива в шлюбі.
Разом вони часто ходять в кіно, катаються в поле на снегокате, прив'язаному до автомобіля. Вона іноді дозволяє собі екстремальну їзду на квадроциклі або на мопеді.

Своє особисте життя Катерина Астахова оберігає від сторонніх Дівчина відзначала, що здатна проявляти твердість і відстоювати свою думку, але якщо виявиться, що вона неправа, то завжди визнає свою помилку. Ніколи нікого вона не підставляла, не зраджувала, що не вела з сім'ї, тому що впевнена - все зроблене обов'язково людині повернеться: і добро, і зло.

Катерина Астахова зараз

У 2017 році на каналі «Росія 1» вийшла 4-серійна мелодрама «Привіт від лелеки», де Катерина виконала роль Юлії. Її героїня завагітніла і вирішила залишити дитину всупереч вимозі чоловіка, погрожував піти, якщо вона не зробить аборт. Цей вольовий вчинок в корені змінив життя її героїні.

Катерина Астахова на зйомках фільму «Привіт від лелеки» В цей же час йшли зйомки серіалу «Чуже життя». Актриса постане перед глядачами в ролі жінки, яка не вирішується зізнатися коханому в своїх минулих помилках, адже правда може зруйнувати їхнє щастя і розбити йому серце. Прем'єра 12-серійної мелодрами повинна відбутися в 2018 році. Разом з Астахової на екрані з'являться Сергій Стрельников і Ілля Малаков.