Співачка Soufee (Пісні) - біографія, фото, особисте життя, зростання і вагу, слухати пісні онлайн 2019

Anonim

біографія Soufee

Софія Авазашвілі (Soufee) - російська співачка з грузинським корінням, педагог, учасник проектів «Голос» (2012) і «Пісні на ТНТ» (2018, вийшла в фінал). Відома як талановита виконавиця як каверів на зарубіжні композиції, так і власних пісень.

Грузинська співачка Soufee

Дитинство і освіта

Софія Авазашвілі народилася 11 жовтня 1988 року в грузинському місті Горі, прозваним місцевими жителями «серцем східної Грузії». У віці п'яти років разом з рідними вона переїхала в місто Чебоксари. З раннього дитинства захопленням і основним заняттям Софії стали музика і хореографія. За власними словами дівчини, співати вона почала раніше, ніж говорити; згодом закінчила музичну школу, оволодівши грою на фортепіано.

Soufee в дитинстві Істотний місце в становленні юної вокалістки зайняло навчання в Чебоксарської естрадної студії «Прем'єр», відомої тим, що багато її випускники без праці вступають до престижних музичні вузи країни. Софія не стала винятком.
Після закінчення середньої школи Софія отримала перший професійний досвід - викладала вокалу дітям молодших і середніх вікових груп в місцевих студіях.

Освіта

У 2008 році Софія Авазашвілі вирушила до Москви, де стала студенткою Державного музичного училища естрадного та джазового мистецтва (ГМУЕДІ) за напрямом «естрадний спів», де вчилася в один час з майбутніми учасниками проекту «Голос» - Ганною Різман і Поліною Зизак. До випуску з училища в 2012 році Софія створила свою вокальну студію «SofFly-Studio». На той час вона вже не тільки співала, а й писала свою музику.

Soufee не тільки співає, але і сама пише пісні З 2012 до 2016 року Софія Авазашвілі вчилася в знаменитій Російської академії музики імені Гнесіних.

Педагогічна діяльність

Відкриття в 2012 році власній студії «SofFly-Studio» в Москві дозволило Софії Авазашвілі займатися цікавим їй справою: професійно викладати спів, удосконалювати і передавати іншим методики вокалу. Популярність вокалістки і її педагогічний підхід залучили в студію як талановитих педагогів, однією з яких стала вищезгадана Анна Різман, так і багатьох учнів. Софія Азанашвілі: чи варто йти на «Голос»?

музична кар'єра

У 2012 році Софія Авазашвілі взяла участь в першому сезоні проекту «Голос», який транслювався на «Первом канале», з кавером на пісню Джессі Джей «Domino». На сліпому прослуховуванні до вокалістці повернувся один із суддів - Леонід Агутін. Саме в команді цього відомого естрадного виконавця Софія продовжила виступати на «Голосі».

Soufee на проекті «Голос» Однак уже перший поєдинок між рештою вокалістами поставив крапку у виступі Soufee на проекті. Софія поступилася Севара Назархан, досвідченої узбецької фолк-рок-співачці і ще одній учасниці з команди Агутіна. Останній, вибираючи між виконавцями на користь Севари, не зміг стримати сліз, але це не врятувало його від засудження цінителів таланту Soufee.
Участь в проекті дало молодий вокалістці серйозний досвід виступів, першу популярність і мотивацію для продовження кар'єри. Soufee - Моя всесвіт У 2014 році Софія Авазашвілі презентувала свій перший кліп на власну пісню «Моя всесвіт», знятий відомим у вузьких колах кліпмейкерів режисером Антоном Родіним.

Шоу «Пісні»

Саме з композицією «Моя всесвіт» вокалістка в 2018 році прийшла на конкурс «Пісні на ТНТ» під псевдонімом Soufee. Беручи участь в кастингу, Софія оцінювалася трьома незалежними членами журі: главою лейбла Black Star Тіматі, композитором і продюсером Максимом Фадєєвим і оперною дівою Аїдою Гарифуллин. Виступ Soufee, хоча і викликало обгрунтовану критику суддів, завершилося успіхом, і співачка увійшла до складу команди Максима Фадєєва.

Soufee на шоу «Пісні» Разом з іншими учасниками (в команду Фадєєва увійшли також Крістіна Кошелева, Максим Свобода, Родіон Толочкін і інші талановиті хлопці) Софія оселилася в башті Меркурій в Москва-сіті і приступила до репетицій. Soufee і Родіон Толочкін - Іди на мій голос Авторські композиції Софії Авазашвілі стали її серйозною перевагою перед багатьма іншими учасниками шоу. Пісня «На радіохвилях» дозволила пройти дівчині в фінал проекту, а спільний виступ з Тімом Грінбергом, ще одним фіналістом «Пісень», з треком «Без тебе я не маю» було високо оцінено журі та аудиторією.

Особисте життя Софії Авазашвілі

Серце Софії, судячи з усього, поки не зайнято. Однак нестачі в чоловічій увазі дівчина не відчуває. Наприклад, коли на «Піснях» був день для відвідувань шанувальників, до неї прийшов шанувальник її таланту і запитав, як це - бути найкрасивішою дівчиною на проекті. Софія збентежилася і відповіла, що на проекті всі дівчата «Во!». Провідна Катерина Варнава дозволила хлопцеві задати ще одне питання - той став на коліна і попросив руки Авазашвілі. Це було забавно! Хороший хід, щоб до нас зайти. Класна жарт!

Soufee зараз

В кінці травня Soufee вийшла в фінал «Пісень на ТНТ», де виступила з піснею «Чужі горизонти». Музику і слова для композиції вона написала сама. Фінал «Пісень»: Soufee - Чужі горизонти На жаль, глядачі присудили яскравою виконавиці лише 6-е місце. Переможцем проекту став Terry, а контракти з лейблами наставників підписали DanyMuse і Христина Кошелева. Але дівчина ні про що не шкодує - участь в шоу подарувало їй безцінний досвід і дружбу з такими ж талановитими однодумцями, одержимими музикою. Разом з іншими учасниками «Пісень» влітку 2018 роки дівчина відправилася в гастрольний тур по Росії.
Всі останні новини з життя Soufee можна дізнатися зі сторінок співачки в Instagram і ВКонтакте, а з композиціями і кліпами є можливість ознайомитися в профілі на YouTube.