Експерти назвали переваги і недоліки плазмових телевізорів і РК-панелей

Anonim
Що вибрати - вирішувати покупцеві.
Плазмові телевізори і РК-панелі з кожним роком стають все більш звичним предметом в будинку. Але до сих пір йде суперечка про те, а що з них краще: ЖК або плазма? Це питання обговорюється на численних форумах в Інтернеті. Але, перш, ніж розумно міркувати про переваги чи ж недоліки, потрібно розібратися, в чому між ними різниця. Плазма, перш за все, відрізняється швидким оновленням екрана. Під час перегляду динамічних сцен відсутня «ефект шлейфу», такі панелі наділені високою насиченістю, контрастністю, темні тони відображаються набагато краще. Зображення у плазми - різке, у ЖК - досить м'яке.

ЖК телевізор На перший погляд навряд чи людина зможе знайти різницю між плазмовим телевізором і ЖК-панеллю, якщо просто візуально подивиться на них. Але зате технічні характеристики, як стверджують фахівці, у плазми набагато краще. Правда, ЖК-телевізори в плані енергоспоживання набагато економічніше. Пасивна система охолодження не дозволяє їм шуміти. ЖК легше за вагою, такі панелі простіше вмонтувати в стіну. Проблемами плазми можна назвати велику вагу, а також теплоотделеніе і енергоспоживання. Вентилятори в системі охолодження сильніше шумлять, а згодом видають характерний гучний звук. Якщо кімната, куди передбачається поставити телевізор, більше 40 кв.м., краще ставити плазмовий телевізор. В інших випадках - ЖК-телевізор.

Плазмовий телевізор Не так важливо, що придбати: плазмовий або жк телевізор. У будь-якому випадку телевізор - це предмет, обов'язковий для будь-якого будинку, що збирає біля себе всіх членів сім'ї. Але до покупки, звичайно, слід підійти відповідально.

Що вибрати «І плазмовий, і ЖК-телевізор створені з тією метою, щоб отримувати справжню насолоду від перегляду. Ось цією метою і потрібно керуватися », - стверджують експерти.
Редакція «» бажає вдалого вибору телевізора!