Що буде модно навесні 2013

Anonim
Гряде новий сезон нового року, барвистий і яскравий - весна. Кожна дівчина мріє вразити всіх своїм новим вбранням.А що ж буде модно навесні цього року? Використовуючи різноманітні колекції тканини, модні дизайнери створюють для жінок все нові і нові образи. Уже сьогодні модниці готуються до весни, адже це дуже романтичне пору року та навесні завжди хочеться порадувати оновленнями в своєму гардеробі. Навесні дизайнери завжди намагаються здивувати нас яскравими і соковитими кольорами, нестандартними рішеннями і кроєм. Цього року модельєри наполягають на тому, що потрібно обов'язково підкреслити свою талію. Для цього на допомогу приходять тонкий ремінець або широкий пояс. Стиль ділових жінок також залишається на піку популярності: ділові костюми, брюки із завищеною талією - відмінно підкреслять струнку фігуру і урізноманітнюють сірі будні в офісі.
Якщо ж ви любителька романтичного стилю, то мода цієї весни порадує і вас. Величезний вибір суконь закрутить голову ніжним особам, навіть сама вимоглива дівчина зможе знайти плаття своєї мрії. Вибір суконь в цьому сезоні неймовірно широкий: строгі і елегантні, класичні та авангардні, стримані і сексуальні. А палітра фарб також не може не радувати око. Це як самі стримані і пастельні тони, так і яскраві і сміливі кольору. Модні тенденції диктують і довжину наших спідниць. Навесні 2013 - це міні. Короткі і шорти і спідниці, все для того, щоб показати красу струнких ніжок.

Навесні 2013 - це міні Велика увага дизайнери приділили жакетам і піджаків. Цієї весни будуть модні жакети без рукавів, жакети-кімоно, укорочені. Вертикальна смужка в костюмах нагадають нам про 80-х роках, а ви будете поза конкуренцією. У моді будуть приховані гудзики і будь-які застібки, причому це стосується як одягу, так і взуття або сумок.
Актуальним матеріалом буде льон, вільні і широкі прості шорти. Не менш популярними стануть шорти з джинси. З шортами шикарно виглядатимуть топи і сорочки. Нагадаємо, що зовсім не обов'язково ходити по магазинах і бутіках, для таких людей існують інтернет-магазини. Не встаючи зі стільця, ви можете оформити замовлення, служба кур'єрської доставки доставить його вам прямо додому. Щоб виглядати модно і красиво, зовсім не потрібно докладати багато зусиль. Так що милі жінки, дерзайте і будьте модними. Любіть себе і будьте красивими!