Штабелери: основні якості та огляд ринку

Anonim
Практично будь-який склад, торговий зал або майданчик вимагають спеціалізоване обладнання як для підйому вантажів, так і переміщення їх по території, оскільки вантажники, якими б вони кваліфікованими не були, просто фізично не можуть впоратися з тим оборотом і з тими масами, які існують на території .

Використовуючи штабелер ручний з електропідйомом, значною мірою вдається збільшити якість і швидкість роботи, а також знизити фінансові витрати на утримання великого штату підсобних робітників. Використовуючи на вантажно-розвантажувальних роботах електроштабелери, власник складу більш ефективно може розпорядитися площами, використовуючи багатоярусне зберігання палет.

Найбільш поширеним типом складської техніки є ручний штабелер. Такий тип штабелера переміщається по складу за рахунок мускульної сили людини, що працює з ним.

Ніякого механічного приводу для пересування не передбачено на такому типі пристроїв. Зате штабелер ручний з електропідйомом дозволяє працювати на набагато менших площах - в цьому його найголовніша перевага.

Неважливо, які розміри мають проходи між рядами складованого товару, ручний штабелер здатний працювати там, де він може поміститися, а він здатний розвертатися на дуже обмеженому просторі. Конструкція ручного штабелера настільки проста, що з його обслуговуванням впорається будь-який, хоча б трохи підготовлений, оператор.

При виборі штабелера необхідно звертати увагу і на такий важливий параметр, як шини. При комплектації штабелера звичайними шинами, останній здатний працювати тільки на тих площах, де перепади висоти складають не більше 5 сантиметрів, інакше в значній мірі порушується стійкість.

У рідкісних випадках для роботи в умовах поганого покриття штабелер комплектується пневматичними шинами збільшеного діаметру, які дозволяють більш стійко пересуватися по площі складу, а також виїжджати для здійснення вантажно-розвантажувальних робіт на вулицю.

На сьогоднішній день, ринок техніки насичений різними моделями. Тому досить легко вибрати електроштабелери ціна якого не буде залежати від «розкрученості» бренда, тим більше, що багато хто навіть маловідомі фірми для того, щоб пробитися на ринок, надають кращий сервіс, ніж вже старі і зарекомендували себе.

До речі, практично всі такі фірми надають і таку послугу як оренда штабелера, яка може бути зручна під час сезонних робіт, коли в силу тих чи інших причин вантажообіг на території значно збільшується, а в решту часу техніка знаходиться без вживання.

Стаття підготовлена ​​за матеріалами сайту http://www.shtabeler.su/