Мелісса МакКарті (Melissa McCarthy) - біографія, фото, ролі, вага і зріст, її діти і чоловік 2019

Anonim

Біографія Мелісси МакКарті

Мелісса МакКарті - американська актриса, комедіантка, сценарист, продюсер і модельєр. Популярність Мелісі принесли ролі у фільмах «Дівич-вечір у Вегасі» (2011), «Копи в спідницях» (2013), «Шпигун» (2015) і «Мисливці за привидами» (2016).

На фото: Мелісса МакКарті (Melissa McCarthy)

Дитинство і юність

Мелісса Енн МакКарті з'явилася на світ 26 серпня 1970 року в селі Пленфілд в Іллінойсі (США). Дитинство Мелісса провела на фермі в великій католицькій сім'ї. Її батько, Майкл, - нащадок перебралися в Штати ірландців, а серед родичів матері Сенді були англійці, ірландці і німці.

Мелісса МакКарті в дитинстві Мелісса росла активної, творчої дівчинкою, яка не пропускала можливості розсмішити всіх навколо. Батьки, які обожнюють дочка, заохочували її прагнення до сцени. «Я виступала перед моєю бідною матір'ю, поки та забиралася і прала. Я постійно складала якісь веселі пісеньки », - згадує Мелісса. До речі, не у неї однієї з малих років прокинувся акторський талант - її кузина Дженні Маккарті також стала актрисою ( «Брудна любов», «Дуже страшне кіно-3»).

Мелісса МакКарті в юності Ще однією пристрастю МакКарті була мода. Після закінчення школи дівчина вступила до Університету Південного Іллінойсу на факультет «Мистецтво костюма та текстилю». В юності Мелісса встигла попрацювати костюмером на танцювальних шоу, поки бажання стати актрисою не закриє прагнення будувати кар'єру в світі моди.

акторська кар'єра

Виступати на сцені Мелісса початку в Лос-Анджелесі. Тут актриса вигострювала майстерність в школі The Groundlings, яка спеціалізувалася на імпровізаційної комедії і скетч-шоу. Свого часу цю школу закінчили Дженніфер Кулідж, Вілл Феррелл, Ліза Кудроу.

Мелісса МакКарті на сцені The Groundlings theatre Вперше на телебаченні МакКарті з'явилася в 1997 році, знявшись в епізоді комедійного серіалу «The Jenny McCarthy Show». Це скетч-шоу заснувала її двоюрідна сестра Дженні, яка до того моменту вже встигла прославитися як зірка Playboy.

Двоюрідна сестра Мелісси - Дженні Маккарті Два роки по тому Меліса дебютувала в комедії «Екстазі», в якій також «засвітилися» юні Кеті Холмс і Сара Поллі. На початку 2000-х харизматичну актрису запрошували у багато проектів, правда, поки що тільки на ролі другого плану. Так Мелісса з'явилася у фільмах «Втопимо Мону!» З Денні Де Віто, філософській драмі «Малюк» з Брюсом Віллісом, детективі Алана Паркера «Життя Девіда Гейла» і культовому фільмі «Ангели Чарлі» з красунями Камерон Діаз, Дрю Беррімор і Люсі Лью.

Мелісса МакКарті у фільмі «Ангели Чарлі» Але більшість телеглядачів запам'ятали МакКарті за роллю Сьюкі Сент-Джеймс, оптимістичною подруги і колеги Лорелай Гілмор (Лорен Грем), в комедійно-драматичному серіалі «Дівчата Гілмор». Персонаж Мелісси фігурує у всіх семи сезонах, а також МакКарті з'явилася в продовженні історії «Дівчата Гілмор: Времена года» в 2016 році.

Мелісса МакКарті в серіалі «Дівчата Гілмор» У 2007 році Маккарті разом з Райаном Рейнольдсом знялася в науково-фантастичному психологічному трилері «Дев'ятки» про людей, чиї життя таємничим чином пов'язані числом «дев'ять». Також у фільмі з'явилися Хоуп Девіс і Ель Фаннінг. В цьому ж році МакКарті знялася в серіалі ABC «Хто така Саманта?» З Христиною Епплгейт, яку багато хто пам'ятає по ситкому «Одружені … з дітьми» (російська адаптація - «Щасливі разом»), де вона грала дурненьку, але чарівну блондинку Келлі.

Мелісса МакКарті в трилері «Дев'ятки» Справжній прорив в кар'єрі актриси трапився в 2010 році, коли її затвердили на головну роль в ситком «Майк і Моллі».Продюсером серіалу виступив Чак Лоррі, творець популярних проектів «Два з половиною людини» і «Теорія Великого вибуху». У центрі оповідання виявилися поліцейський Майк Біггс (Біллі Гарделла) і його кохана Моллі Флінн (Мелісса МакКарті), вчителька початкових класів. Зустріли на курсах анонімних ненажер, молоді люди підтримує один одного в прагненні скинути зайві кілограми і долають інші життєві спокуси.

Мелісса МакКарті в ситкомі «Майк і Моллі» Разом зі своєю героїнею, втрачала вагу і сама Мелісса - їй вдалося скинути близько 35 кг з початку зйомок, завдяки високобілковою, низьковуглеводній дієті, регулярних вправ і «супер-нудного життя», яка включає в себе відбій о 19:30. За роль в цьому серіалі, який випускався аж до 2016 року, актриса отримала «Еммі» (згодом дівчина буде номінована ще п'ять разів).

За час зйомок «Майка і Моллі» Мелісса вдалося скинути близько 35 кг Ще однією знаковою роллю в кар'єрі МакКарті стала роль в комедії «Дівич-вечір у Вегасі». У фільмі про пригоди подружок нареченої актриса постала в образі грубуватою і простодушної Меган, сестри нареченого. Сценарій для фільму написала комедіантка Крістен Уіг, теж випускниця школи The Groundlings і зірка скетч-шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі». Вона ж зіграла головну роль. Чарівна комедія була тепло прийнята критиками. Фільм був удостоєний декількох нагород, а Мелісса отримала на різних кінофестивалях три премії як краща актриса другого плану.

Мелісса МакКарті в комедії «Дівич-вечір у Вегасі» Після такого успіху МакКарті стали діставатися все більші і цікаві ролі, а кількість шанувальників росло з кожним днем. У 2013 році вона зіграла головну роль в роуд-муві «Піймай шахрайку, якщо зможеш» з Джейсоном Бейтманом. Незважаючи на негативні відгуки, фільм зайняв перше місце в прокаті і зібрав 174 мільйони доларів в усьому світі. У тому ж році актрису можна було побачити разом з Сандрою Буллок в комедії «Копи в спідницях». Критики жартома називали МакКарті «золотом касових зборів» - фільм вийшов комерційно успішним, зібрав ще більше грошей, ніж «Злови товстуху». «Копи в спідницях» - трейлер В цьому ж році МакКарті разом зі своїм чоловіком Беном Фальконе заснувала продюсерську компанію «On the Day». Їх першим фільмом стала картина «Теммі», сценарій для якої написала Мелісса (головна роль також дісталася їй), а режисером виступив Фальконе. Персонаж МакКарті втрачає роботу і машину, а до того ж дізнається про зраду чоловіка. Дівчина змушена шукати порятунку у бабки-алкоголічки (Сьюзен Сарандон), заповітна мрія якої - побачити Ніагарський водоспад.

Мелісса МакКарті на зйомках фільму «Теммі» Потім МакКарті зіграла головну роль у драматичній комедії «Святий Вінсент» з Біллом Мюрреєм і знялася в комедії «Шпигун» Пола Фейга, творця «Дівич-вечір у Вегасі» і «копів в спідниці». Роль в шпигунській комедії з Роуз Бірн, Джейсон Стетхем і Джудом Лоу принесла Мелісі її першу номінацію на премію «Золотий глобус» (нагорода пішла Дженніфер Лоуренс). «Шпигун» - трейлер Великою подією для Мелісси став той факт, що в травні 2015 року його отримала зірку на Голлівудській алеї слави. У серпні того ж року актриса потрапила на 3-е місце в списку найбільш високооплачуваних актрис за версією Forbes.

У травні 2015 року Мелісса МакКарті отримала зірку на Голлівудській алеї слави У 2016 році МакКарті знялася у фільмі «Великий бос», режисером якого виступив її чоловік Бен. Актриса з'явилася в образі багатої бізнесвумен, яка опиняється у в'язниці, погорівши на тіньових оборудках. «Молодшу версію» персонажа Мелісси зіграла у фільмі 9-річна дочка актриси, Вівіан.

Мелісса МакКарті у фільмі «Великий бос» У тому ж році Мелісса знову попрацювала з Полом фігом на зйомках його жіночого варіанту «Мисливців за привидами». Крім її давньою колеги Крістен Уіг, у фільмі з'явилися Кріс Хемсворт, а також комедіантки Кейт Маккіннон і Леслі Джонс.Фільм викликав неоднозначну реакцію у глядачів - багато хто був відверто незадоволені невиправданої підміною канону і феміністичної складової картини. «Мисливці за привидами» 2016: ексклюзивне інтерв'ю з зірками

Модна індустрія

Спільно з Sunrise Brands в 2015 році Мелісса МакКарті запустила свою першу колекцію одягу «Melissa McCarthy Seven7» для жінок розміру plus-size, до яких і відноситься сама актриса. МакКарті заявила: «Є люди, розмір одягу яких більше XXL. Дуже неприємно, коли ви не можете одягнутися так, як вам подобається, якщо вам потрібен великий розмір ».

Особисте життя Мелісси МакКарті

У жовтні 2005 року Мелісса МакКарті вийшла заміж за свого давнього бойфренда, Бена Фальконе, актора і випускника The Groundlings. У сім'ї народилося дві дочки, Вівіан (2007 р.н.) і Джорджетт (2010 р.н.).

Мелісса МакКарті з чоловіком Беном Фальконе Чоловік актриси часто з'являється в проектах, в яких зайнята МакКарті: його невеликі ролі можна побачити в 3-му сезоні «Дівчаток Гілмор», у фільмах «Дівич-вечір у Вегасі» (сцена в літаку), «Копи в спідницях »і ще 15 інших.

Мелісса МакКарті з чоловіком і дітьми Мелісса нітрохи не комплексує з приводу зайвої ваги і не робить спроб схуднути. «Я просто хочу бути здоровою і відчувати себе добре. У мене немає мети скинути вагу до конкретної цифри », - розповідає МакКарті.

Мелісса МакКарті зараз

У травні 2018 року в США відбулася прем'єра фільму Бена Фальконе, дружина актриси, «Душа компанії», головну роль в якому зіграла Мелісса МакКарті. Актриса з'явилася в образі розлученої жінки середнього віку, яка повертається в коледж, щоб закінчити навчання. У вересні того ж року Мелісу можна було побачити в комедійному бойовику «Іграшки для дорослих» про злочини в Лос-Анджелесі, в яких замішані зірки популярного телешоу 90-х. «Іграшки для дорослих» - трейлер 19 жовтня 2018 року в США вийшла комедійна драма «Чи зможете ви мене пробачити?», Заснована на мемуарах Лі Ізраель (у виконанні МакКарті), найвідомішого біографа Америки. За цю роль актрису номінували на Оскар. Також актриса з'явиться в кримінальній драмі «Кухня» про дружин нью-йоркських гангстерів в 1970-х роках і комедії Бена Фальконе «Штучний інтелект», який вийде в кінці 2019 року. «Чи зможете ви мене пробачити?» - трейлер